-

A mai Fehérorosz - Magyar, a kezdőcsapata

0 megjegyzés

Egervári Sándor kihirdette Fehéroroszország elleni barátságos mérkőzés kezdőcsapatát.

Több olyan játékos is helyet kapott a keretben, akinek ez lesz az első válogatottsága, a kezdeti tizenegyben bár még nem kezd újonc a válogatottban, Egervári azoknak a játékosoknak szavaz bizalmat, akik már hosszabb ideje alapemberei a csapatnak. 
Szabics Imre és Szalai Ádám ezúttal két klasszikus csatárként kezd, a Dzsudzsák Balázs lesz a csapatkapitány. A mérkőzésre több más meccsel együtt már van egy kombitippem, amit itt találhatsz.



A magyar keret:
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Gulácsi Péter (Liverpool), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
VédőkGuzmics Richárd (Haladás), Kádár Tamás (Diósgyőr), Korcsmár Zsolt (Brann), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Szolnoki Roland (Videoton), Vanczák Vilmos (Sion)
KözéppályásokDzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (Diósgyőr), Hajnal Tamás (Stuttgart), Gyurcsó Ádám (Videoton), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Pátkai Máté (Győri ETO), Pintér Ádám (Zaragoza)
CsatárokBöde Dániel (Ferencváros), Rudolf Gergely (Diósgyőr), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)

A ma esti kezdőcsapatunk:
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Korcsmár Zsolt, Mészáros Norbert, Kádár Tamás - Pintér Ádám, Hajnal Tamás - Koman Vladimir, Szabics Imre, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám.


Kombitippek csütörtökre - Dél-Amerika

0 megjegyzés

Egy kis Dél-Amerika-i labdarúgás elég kellemes szorzókkal.







Aurora - Bolivar 2 - 3.20
Ha az előző 5 meccsüket nézzük, van 4 döntetlen és egy Bolivar győzelem. A bolíviai bajnokságban a Bolivar csak 3 meccset játszott, ebből hozott 6 pontot. Most is nyer idegenben. Elhalasztva.











Friburguense - Flamengo 2 - 1.50
Kemény meccs lesz, de a Flamengo behúzza szokás szerint idegenben is, aki vezeti a a 2.csoportot.
VÉGEREDMÉNY: 0-4













Botafogo SP - Corinthians 2 - 1.80
Aki ismeri a brazil focit az tudja ez a meccs mekkora örökrangadó. Bár most nem állnak túl jól a csapatok a bajnokságban, de még így is óriási küzdelem várható.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Sao Paulo - Ponte Preta x - 3.75
A Sao Paolo csak 3 meccsen van túl, míg a Ponte Preta már 5-öt játszott. Óriási meccs lesz ez is, ahol egy döntetlenig bírják a játékosok. 
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Össz szorzó: 32.4