-

Copa Libertadores kedd éjjelre

0 megjegyzés

Rég volt már Copa Libertadores, most nézzük mit kínál eme fűszeres dél-amerikai térség.




Penarol - Velez Sarsfield 1 - 2.50
Az uruguayi Penarol nagy nevű csapat, eddig a saját bajnokságában egy meccsen egy döntetlent tudott csupán játszani. A Copa Libertadores-ben eddig 100%-os, két meccset hozott a kettőből. A vendég most az argentin Velez Sarsfield, aki két meccs alatt 3 pontot hozott. Egy hajtós meccset láthatunk, amit a hazai csapat behúz. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Arsenal Sarandi - Atletico-MG 2 - 2.40
Eddig a csoportban az Atletico-nak van egy győzelme, az Arsenal Sarandi-nak meg egy veresége. A brazil vendégcsapat jobb helyen áll a bajnokságában, a második helyen, míg az argentin Sarandi 3 meccs után a hatodik a saját bajnokságában. Összevetve mindent az Atletico az esélyesebb ezen a meccsen.
VÉGEREDMÉNY: 2-5

Tolima - Garcilaso 2 - 7.50
Mindkét csapat két meccs után 4 ponttal rendelkezik  A perui vendégcsapat a bajnokságban a 2 meccs alatt 100%-os. A hazai kolumbiai Tolima hullámzó teljesítménnyel a középmezőnyben. Ez a meccs egy sima vendég győzelem. Nem is értem a magas oddszot, de majd kiderül.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Tijuana - San Jose x - 5.50
Tijuana egy kemény hely, az biztos, de hogy a focijuk is kemény-e az ezen a meccsen kiderülhet. A bolíviai bajnokság hatodik helyezetjét fogadják, akik nem túl látványos focit szoktak játszani. Egy döntetlent várok. 
VÉGEREDMÉNY: 4-0