-

Két rangadó

0 megjegyzés
Négy nagy rivális találkozik két mérkőzésen vasárnap két bajnokságból. Ezt kicsit túlbonyolítottam, de a lényeg, hogy egy angol és egy magyar bajnoki rangadó.



Arsenal - Manchester United
2 - 3.30 vagy Több, mint 2.5 gól - 1.72 vagy Bármikor gólt szerez: Robin van Persie - 2.50
VÉGEREDMÉNY: 1-1

2013.04.26.-án
Az előző fordulóban a Man united a Fulham-et verte idegenben 1-0-ra ami nem csak 3 pontot, de egy újabb bajnoki címet is jelentett a manchester-i csapatnak. Kiváló szezon áll maguk mögött, eddig 27 győzelem és összesen 84 pont 34 forduló után. Mögöttük a testvér City már nem veszélyeztet 68 ponttal. Az ellenfél ma a londoni Arsenal 63 ponttal, nekik még elcsíphető a második hely, bár ha a City nyer a West Ham ellen szombaton, akkor egyre távolodik a dobogó is, hisz a Chelsea meg 62 ponttal a negyedik. Az Arsenal harcolni és küzdeni fog, na meg ott a hazai pálya előnye, de a Manchester United nem az a csapat aki egyetlen meccset is csak úgy oda ajándékozna, hiába már számukra nem túl lényeges. Az Arsenal 2011-ben 1-0 ra verte otthon a United-et, ez az utolsó győzelmük, azóta nem jött össze, és ugye köztük van az a bizonyos 8-2 is... A sok gól tehát adott, legalábbis több, mint 2.5. A győzelem szerintem biztos, és az is, hogy Van Persie betalál legalább egyszer.
Durvaság minden Arsenal - Man United meccsen van



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Ferencvárosi TC - Videoton
Félidő x - 2.20 vagy Legmagasabb gólszámú félidő második - 2.00 
VÉGEREDMÉNY: 0-1



2013.04.26.-án
A tabella negyedik helyén 39 ponttal a Fradi, 42-vel a második Vidi, tehát hatalmas meccs lesz ez a magyar labdarúgásnak vasárnap. A Fradinak döcögős volt az út idáig, nagyon rosszul indult a bajnokság de a végére csak belejöttek, bár volt egy Honvéd elleni verség és egy szoros döntetlen az előző fordulóban a Diósgyőr ellen. A Vidinek csak a már említett Diósgyőr kavart be, amikor is Miskolcon kikaptak 2-1-re. Azóta nagyjából megy a szekér, bár szerdán Fehérváron a Fradi megverte őket 5-1-re a Ligakupa döntőben. Mind a két csapat a legjobbakat küldi majd pályára, a Fradi biztosan támadó játékot fog játszani, mint mindig de azért óvatos is lesz az életveszélyes Vidi kontrák miatt. Az óvatosság miatt érzem úgy, hogy az első félidő végére még nem bontakozik ki teljesen a játék, így az döntetlen lesz. A második félidőben jönnek a gólok, mindenesetre több, mint az elsőben, ami pedig a végeredményt illeti én ikszet érzek, de nem tenném meg biztosan. 
Elmegy-e a labda Jova felett ismét?