-

Vasárnapi tippek

0 megjegyzés

Vasárnap a szokásos fordulók kerülnek megrendezésre, majdnem minden európai és nem európai bajnokságban fordulókat rendeznek. Mi most inkább az olasz, japán és svéd ligákra fókuszálunk ezen a szent napon.




AC Milan - Napoli 
Edinson Cavani gólt szerez - 2.10 vagy Félidő x - 2.20
VÉGEREDMÉNY: 1-1
A két ősi rivális akik az idei bajnokságban sem okoztak túl nagy csalódást a szurkolóiknak. Nem túl nagyot  de valamennyit okozott a Milan gyenge kezdése, és a Napoli kiesése az Európa Ligából, majd amikor nagyon fontos pontokat kaphattak volna, elkezdtek veszíteni, így majdnem elúszott a harmadik hely is. Most második helyen a Napoli, és harmadik a Milan. Nagy küzdelem várható, inkább olyan olaszos, tehát azért ne várjunk nagy nyomást és sok gólt sem egyik csapattól se. A gólok számát nem tudnám megtippelni, mert nagyon változó mostanában, hogy mennyit lő a Napoli, főleg egy ilyen meccsen. Ami viszont valószínű, hogy Cavani gólt lő, ahogy szokott ilyenkor lenni, büntetőből. A döntetlen félidő meg ehhez hasonló rangadókon nagyon sokszor előfordul, akkor még általában 0-0 szokott lenni, óvatosak a felek.





Urawa - Shonan
Több mint 2 gól - 1.75 vagy Félidő 1, végeredmény 1 - 2.10
VÉGEREDMÉNY: 2-0
A vendég Shonan a J-Leage 2.-ből jutott fel idén, tehát egy friss csapatról van szó, ami látszik is az eddigi teljesítményén; 5 meccsből 3 döntetlen és 2 vereség, tehát a győzelem még nem igen akart összejönni. Az Urawa Red Diamonds viszont bronzérmes lett az előző szezonban és mindig is elitnek számított a csapat a japán első osztályban. Jelenleg a második helyen, úgy hogy csak egy döntetlent értek el, igaz azt pont a másik újonc Oita ellen. De ami ezt a meccset illeti, mindenképpen sok gól várható, hisz az Urawa inkább támadó játékot játszik, és a Shonan pedig sok gólt kap. A másik tipp meg a félidőben vezet az Urawa, amit meg is tart és megnyeri a meccset.

  




Atvidabergs - AIK Stockholm
x - 3.20
VÉGEREDMÉNY: 1-0
Az Atvidabergs évek óta egy közép csapat csak a svéd első osztályú Allsvenskan-ban, sőt ennél most még gyengébbek is, mert két forduló után 0 ponttal rendelkeznek. Az AIK viszont a svéd futball egyik reménysége, bár még nincsenek olyan szinten mint a Göteborg vagy a Malmö, de van esély egy újabb jó csapatnak. Jelenleg két döntetlennel a kilencedikek. Az AIK sokkal látványosabb focit játszik, mint a Atvidabergs és bár a statisztika azt mutatja, hogy a hazaiak az utóbbi 2 évben többször nyertek az AIK ellen, most egy döntetlenre számíthatunk. Amivel egyébként boldog lehet mindkét csapat.