-

Rangadók napja vasárnap

0 megjegyzés

Vannak, illetve lesznek most vasárnap olyan meccsek, amik mellett nem lehet csak úgy elmenni. Ilyen például egy Juventus - Milan, egy Diósgyőr - Fradi vagy egy Tottehnam - Man City. Ha a rangadók mellé még fogadunk is, akkor aztán tényleg izgalmas meccsek lesznek ezek. 



Tottenham - Manchester City
x - 3.60 vagy Pontos végeredmény 2-2 - 13.00 vagy Több, mint 2 gól - 1.90
VÉGEREDMÉNY: 3-1
A Tottenham kisesett az Európa Ligából, a nála papíron gyengébb svájci Basel-től, ami nagy csalódást okozott a Spurs szurkolóknak. A Premier League-ben is álltak már jobban, most az 5.-ik helyen vannak 58 ponttal, rögtön 60 ponttal 4.-ik az Arsenal, de már eggyel többet játszott. Így tehát egy mai győzelem akár a 3.-ik helyig is viheti őket, ha a Cheslea meg kikap a Liverpooltól, amire szintén van esély. A Manchester City idén is a nagy tesó United nyakán, bár már annyira nem szorosan, 13 pontnyira tőlük. Ahogy egy ilyen meccsen szokott lenni, nagy iramú támadásra kiélezett harc lesz, reményeim szerint sok góllal. A hazaiak utoljára 2010-ben nyertek a City ellen, akkor idegenben, Londonban pedig 2009-ben. Mint említettem, sok gól lesz, de mégis döntetlen, ugyanis a pályán újra Bale, és akkor a Spurs más focit játszik, bár kétszer is az eredmény után fognak futni. 
Tátott szájjal 









Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC
2 - 1.85 vagy Több, mint 11 szöglet - 2.25 vagy Félidő 2 / végeredmény 2 - 3.00
VÉGEREDMÉNY: 2-2 
Magyarország két legnagyobb szurkolótábora az biztos, a pályán látottakon kívül ez tuti. Az előző fordulóban nagyon csúny 3-0-át szenvedett a Diósgyőr Siófokon, ami Szentes Lázár állásába került, tehát Kovac edzőnek ez lesz az első meccse, egyből a mélyvíz. A Ferencváros szintén kikapott, 1-0-ra a Honvédtől, ahol igazság szerint egy szépen kialakított helyzetük sem volt, óriási csalódás tehát mindkét szurkolótábor részére az előző forduló. De, azt láthattuk a Videoton ellen, hogy van azért erő bőven a miskolci csapatban, csak tudja a franc miért de nem mindig szedik elő. A Diósgyőr 2009-ben nyert NB1-es meccset a Fradi pályán, nagy fölényben 3-0-ra nyert akkor, most más a helyzet, a Fradi támadóbb focit játszik, bár ha nem is mindig eredményeset, de gólratörőbb. Magabiztos idegenbeli győzelem. 
Klasszikus harc





Juventus - AC Milan
1 - 1.73 vagy Juventus értékesít egy büntetőt - ... vagy Félidő x - 2.30
VÉGEREDMÉNY: 1-0 
A Serie A legnagyobb meccse, akár milyen formában van ez a két gárda, mindig is ez volt és lesz a legnagyobb esemény az olasz bajnokságban. A Juventus már 11 ponttal vezeti a bajnokságot a Napoli előtt, tehát elég magabiztosak, 32 meccsből csupán 4-et vesztettek el. A Milan rosszul kezdte a bajnokságot, de jött Balotelli pont jókor, aki nagyot lendített a csapat eredményességén és bár az utóbbi két fordulón csak 2 pontot hoztak, hozzák az elvárhatót. Vasárnap viszont az kevés lesz, amit ők nyújtani tudnak, a Juve sokkal erősebb, jobban helyezkednek, jobb a védelmük és több gólt is lőnek. A novemberi meccsen egyébként 1-0-ra meglepően nyert a Milan. Úgy érzem ez most nem fog összejönni; kevés gólos de magabiztos hazai siker. 
Megszokott olasz tumultus

Szombati tuti

0 megjegyzés

Az egy napos fogadás szünet után még a pénteki napot is érdemes kihagyni, mert semmi olyat nem találtam amire mindenképp ajánlatos pénzt tenni. De annál inkább szombatra, két tippem lesz; egy japán és egy magyar meccs.




Albirex Niigata - Yokohama F Marinos
2 - 2.25 vagy Több, mint 2 gól - 2.05
VÉGEREDMÉNY: 1-0
Az Albirex az a csapat, aki az előző szezonban éppen hogy csak elkerülte a kiesést, egyetlen ponttal. Az idei szezonban sem túl kivirágzó a játékuk, eddig 6 meccsből 4 pontot hoznak, ami egy győzelmet, egy döntetlent és 4 vereséget jelent szám szerint. A vendég Yokahamát már jól ismerhetjük, hisz hétről-hétre nyernek, gyönyörűen felépített támadójátékuk van és eredményesek is, a 6 fordulóból mind a 6-ot megnyerték és minden mérkőzésen több, mint 2 gól született ami nagyon fontos lehet a tippelésnél számunkra. Úgy érzem a győzelem teljesen biztos és egy ilyen 2 feletti szorzóval egyenesen ajándéknak nevezném.





Honvéd FC - Kecskeméti TE
x - 3.60 vagy Pontos végeredmény 0-0 - 13.00 vagy Kevesebb, mint 2 gól - 2.07 vagy Félidő x, végeredmény x - 6.00
VÉGEREDMÉNY: 0-0
Hatodik helyen a Honvéd, aki az előző fordulóban megverte a negyedik Ferencvárost és így még magabiztosabban várhatja ezt a meccset a Kecskemét ellen, akik 5 ponttal lejjebb, a kilencedik helyen tanyáznak. Ők egyébként az Újpestet verték 1-0-ra vasárnap. Egy érdekes statisztika, hogy a Honvéd utoljára 2009.ben verte meg a Kecskemétet, tehát több, mint 4 éve, úgyhogy ez még jobban lázba hozza majd Tschami-ékat. Mégis úgy érzem, hogy most megint, és még mindig nem sikerül a kispestieknek a győzelem, nem elég erős a csatársor a gólra törő képesség meg igazság szerint harmat gyenge. A kecskeméti oldalon sem mondható el éppen az, hogy nagy gólvágók lennének. Az én tippem erre a meccsre a döntetlen, sőt gól nélküli döntetlen. Megpróbáltam minél több változó szorzókat keresni hasonló de óvatosabb tippekre.