-

Szerdai tuti

0 megjegyzés

Mostanában elég sűrűn adok tippeket svéd meccsekre, ez azért van mert elég sűrűn vannak a svéd meccsek. No, meg azért mert kiváló szorzókat adnak a svéd bajnokikra és a színvonal sem alacsony. Ugyanez az angol Blue Square-ről is elmondható.




AIK Stockholm - Malmö 
2 - 3.10 vagy Malmö nyer és nem kap gólt - 4.50 vagy Félidő döntetlen - 3.00
VÉGEREDMÉNY: 0-1
A Malmö eddig, 3 forduló után veretlen az Allsvenskan-ban, a legelső meccsén a nagy rivális Halmstad ellen játszott egy 1-1-es döntetlent, azóta kétszer nyert viszont. az AIK viszont nyeretlen még, két döntetlen után az Atvidabergs verte őket vasárnap 1-0-ra idegenben. Egy AIK - Malmö meccsen mindig hevesek az indulatok, hisz két olyan gárda ez akinek nagy múltja van a svéd labdarúgásban és a szurkolótáboruk is elég méretes, bár az AIK részéről nem mindig teljesen sportszerűen teszik a dolgukat. Az AIK hazai pályán utoljára napra pontosan 4 éve, 2009-ben kapott ki a Malmötől, úgyhogy itt az esély, hogy ezt újra megtegyék. A mérleg ugyanis a Malmö felé dől, a játékos állomány és a gólra törő csatársor magáért beszél, bár a védelemben csinálnak butaságokat. Úgy gondolom a vendég győzelem most sima lesz, de mellette érdemes még nézni a félidőt, ami reményeim szerint még döntetlen lesz, leginkább 0-0 és a vége felé szerzi meg a Malmö a győztes gólt/gólokat, úgy hogy a hazaiak nem tudnak betalálni.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bradford PA - Altrincham 
2 - 2.50 vagy Több, mint 2 gól - 1.65 vagy Első gólt szerző csapat Altrincham - 2.10
VÉGEREDMÉNY: 2-2
38 meccs után A hazai bradfordiak a hatodik helyen, felette 6 ponttal ötödik a Altrincham. A statisztikák alapján két nagyon egyenlő csapat, mindkét csapat szeretett volna a dobogón végezni, amire leginkább a vendégeknek volt esélyük, így hogy már csak egy forduló van hátra ezen kívül  sajnos nem maradt esély. Pont azért mert az utolsó előtti forduló nagy lesz a hajtás a pontokért, jó hajtós meccset láthatunk ahol a hazaiak csak az eredmény és az altrincham-i csatárok után tudnak majd futni. Egy korai gól aranyat ér majd ezen a meccsen a vendégeknek.