-

Szerdai összecsapások

0 megjegyzés

Szerdán megint, akárcsak a keddi napon Bajnokok Ligája és Blue Square Premier osztályozó mérkőzéseket rendeznek, és én ezekre fogok lejjebb tippeket adni. 




Grimsby - Newport
x - 3.40 vagy Több, mint 2 gól - 1.82 vagy Legmagasabb gólszámú félidő, döntetlen - 3.60
VÉGEREDMÉNY: 0-1
A tabellán a harmadik helyen helyezkedik el a Newport, elég erős szezonnal maga mögött, rögtön alatta az ellenfél, a Grimsby kettő ponttal csupán lemaradva. Az érdekesség, hogy pont egymást fogták ki a hétvégén és pont ebben a felállásban. Akkor a hazaiak nyertek 3-0-ra, ami azért elondolkodtató. A Newport egyébként több, mint 2 éve nem tudott nyerni a Grimsby ellen, játszottak 3 döntetlent is az elmúlt években. Ránézésre én simán írnám az idegen győzelmet, mert jobb csapat a Newport csak az utóbbi időben nagyon elbizonytalanodtak, jött először a lutoni 2-2, aztán meg a hétvégi 3-0, ugye. A Grimsby viszont egy hónapja veretlen, igaz előtte meg 4 fordulón keresztül kaptak ki, úgy hogy egyetlen gólt lőttek. A Newport érzi, hogy most muszáj bizonyítania, ez már nem egy bajnoki forduló, sokkal nagyobb a tét és ezt tükrözni fogja a játékuk is. Erős és kemény meccs várható tehát ezen az osztályozón vagy hívjuk selejtezőnek, de a győzelem egyelőre egyik csapatnak sem jön össze, majd a visszavágón. 


Vajon lesz-e ilyen grimsby-i öröm?


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Borussia Dortmund - Real Madrid
2 - 2.60 vagy Hendikep eredmény Real Madrid -1 - 4.33 vagy Kevesebb, mint 10 szöglet - 2.20 (szögletek száma: 6)
VÉGEREDMÉNY: 4-1
A dortmundiak óriási szerencsével jutottak ide és, hogy ezt írom nem hiszem, hogy bárkit megbántanék, mert aki látta a Malaga elleni meccseket az beláthatja, hogy ez így van. De mindegy is, a lényeg, hogy az elődöntőben a német csapat, a Bundesligában a magabiztos második hely és a 2013/14-as BL hely bebiztosítva. A vendég Real Madrid szintén a második a Primera Division-ban, de annyira nem biztos a helye, mint a Dortmundnak, 3 ponttal van csak több nekik az Atleticónál. Ami a BL-t illeti, ők a Galatasaray-t verték először otthon 3-0-ra, majd kikaptak idegenben 3-2-re, de az már szinte nem is számított. Úgy érzem sokkal felkészültebb, pontosabb és támadóbb a Madrid, ezt be is fogja bizonyítani. A döntő pont inkább a védekezés lesz, és ebben is erősebbek a madridiak, sőt a Dortmund védekezése hagy kívánni valót maga után, és több gólt is kapnak kontrából. Ettől függetlenül egy nagyon jó izgalmas és változatos találkozó lesz. Mind a Real, mind a Dortmund kevés szögeltet szokott rúgni a meccseiken, ezért én úgy gondolom 4-4-nél meg is állnak. 


Már a levegőben indul a szájhúzás