-

Drogba bemutatkozása a Galatasaray-ban

0 megjegyzés


Didier Drogba tegnap mutatkozott be először a török Galatasaray-ban, akik az utolsó helyen álló Akhisar Belediye otthonába látogattak el. Drogba-t a 63.-ik percben cserélték be, és már 5 perccel később gólt is szerzett.
Egyébként már hónapok óta nem játszott meccset, hisz a kínai bajnokságnak már Novemberben véget ért. Ez egyáltalán nem látszik a formáján. Összefoglaló lejjebb:


Egy kis spanyol foci vasárnapra

0 megjegyzés

Következzen pár tipp a spanyol első- és másodosztályra. 




Valladolid - Atletico Madrid 2 - 2.00
Az Atletico nem túl jó formában, becsúszott egy két pont vesztés, leginkább Falcao kihagyása miatt. A Valladoid fogadja a második helyezetet, aki a 12.-ik helyen áll.
VÉGEREDMÉNY: 0-3

Espanyol - Betis x - 3.30
A tabella alja felé vette az irányt az Espanyol, de nem kapott ki 5 meccse, úgyhogy valami alakulóban. A Real Betis viszont utóbbi 5 meccsén egyet nyert csupán. Egy kiegyenlített 1-1.
VÉGEREDMÉNY: 1-0




Sporting Gijon - Elche 2 - 2.88
Az Elche vezeti a tabellát a Segunda División-ban, bár veretlen 13 meccse, ebből 5 döntetlen. Az a Gijon fogadja, aki az utóbbi 15 meccséből 8 döntetlent játszott. Most nem bírja a nyomást és kikap.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Cordoba - Alcorcon 1 - 2.10
Bár jobb helyen az Alcoron, a harmadik helyen stagnál még, de idegenben nem jól teljesít. A Cordoba fogadja őket, aki nem vesztett 5 meccse, otthon magabiztosak. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Hercules - Villarreal 2 - 2.50
A hazai Hercules a 20.-ik helyen, úgy hogy leikszelt a negyedik helyezettel és legyőzte 3-0-ra a harmadik helyen álló Alcoron-t. Most nem fog menni a Villarreal ellen.
VÉGEREDMÉNY: 1-1