-

Bajnokok Ligája és Copa Libertadores keddre

0 megjegyzés


Az egészen kedd 20.45-tól szerda reggelig nézhetünk jobbnál jobb meccseket, először lesz Bajnokok Ligája, majd egy kis pihenő után, 23.15-kor indul a Copa Libertadores csoportköre.




Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk 1 - 1.62
Az első mérkőzés igen hajtósra sikerült, volt sok gól de döntetlen lett a vége, 2-2. Azóta a Bundesligában a Dortmund 3 meccs alatt hozott 7 pontot. Ukrajnában csak most kezdődött a bajnokság folytatása, ahol Shaktar meglepetés nélkül, győzött. Kedden egy erősebb Dortmund fog pályára lépni és két góllal veri a Donetsk-et. 
VÉGEREDMÉNY: 3-0


Manchester United - Real Madrid 2 - 2.30
Az első mérkőzésen 1-1-el zártak a csapatok, azóta a madridiak lenyomtak 2 classicót, mindkettőt megnyerték és két bajnokit is. A ManUnited egy kupa meccset és 2 bajnokit húzott be, tehát nagyon jó meccs várható kedden este. Izgalmas, sok helyzetes, de kevés gólos találkozó, amit az idegenben játszó Real Madrid nyer és jut tovább.
VÉGEREDMÉNY: 1-2
Emlékeztetőképp Modric gólja:





Newells Old Boys - Universidad de Chile 1 - 1.73
Ebben a csoportban körbe verés volt eddig két forduló után, mindenki 3 ponttal rendelkezik. A hazai argentinok az esélyesebbek ezen a meccsen. A chileieknek nem nagyon megy a játék idegenben.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Olimpia Asuncion - Lara x - 4.20
A hazai Olimpia a bajnokságban középszerűen teljesít eddig, akárcsak a Lara, aki ha otthon Venezuelában léphetne pályára, nyerni tudna. De idegenben maximum egy ikszig jutnak a csapatok.
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Gremio - Caracas 1 - 1.29
Mindkét csapat két forduló után 3 ponttal rendelkezik a Copa Libertadores-ben. A brazil Gremio kiütötte a honfitárs Fluminese-t 3-0-ra az előző fordulóban, tehát a Caracas a maga közepes formájával nem lesz nagy falat a Gremio-nak.
VÉGEREDMÉNY: 4-1

Millonarios - San Jose x - 5.50
Két meccs után 0 ponttal a Millonarios, a San Jose-t fogadja aki 1 pontos. A Millonarios-nak nem megy most a Libertadores-ben és ezt nem is szégyellik, inkább a bajnokságra koncentrálnak. A San Jose egyedül kevés lesz a győzelemhez, két gólos döntetlen.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Emelec - Deportes Iquique x - 4.33
Mindkét csapat 3 pontos 3 meccs után, egy-egy győzelemmel. Már Az első meccsen a Deportes 2-0-ra verte az Emelec-et. Hasonló a véleményem, mint a fenti meccsről, itt is inkább egy alibi focit láthatunk, ahol már eldőlt, hogy ők ketten nem mennek tovább, így nem is nagyon fognak itt mindent bele adni. 
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Angol fordulók kedden

0 megjegyzés

Holnap azaz kedden ismét hétközi fordulók lesznek az angol ligákban, másodosztálytól lefelé, mi pedig fogadhatunk a lenti meccsekre 2.00 szorzóktól felfelé. Kezdem alulról és úgy haladunk egészen a színvonalban.




Sutton - Bromley x - 3.60
Az idegenben kezdő Bromley összeszedte magát, kilábalt a rossz szériából, utóbbi 5 meccsén szerzett 11 pontot. Feljebb is lépett a tabellán, már a 9.-ik. A Sutton pedig 2 vereséget szenvedett egymás után, így lecsúszott a 14.-ik helyig. Az utóbbi 4 hazai meccsét simán nyerte, így nehéz a dolga a Bromley-nak. Harcos döntetlen várható. 
VÉGEREDMÉNY: 4-3

Havant & W - Bath City 2 - 3.25
15.-ik a hazai, és 13.-ik a vendég csapat, fontos pontok kerülhetnek birtokba, tehát. A bath-i csapat az esélyesebb, már több idegenbeli győzelmet is hoztak a konyhára, így elindulhatnak felfelé a tabellán.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Eastbourne - Dorchester 2 - 2.25
Az, hogy a Dorchaster hétvégén kikapott a Bromley-től elég nagy hiba volt, így maradtak a 8.-ikok. Az Eastburn 10 hellyel lejjebb elég rossz formában. A Dorchaster ismét büntet keményen.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Billericay - Farnborough 2 - 2.25
A Billericay jobb napokat is látott már, rossz sorozatának köszönhető, hogy kieső helyen a 21.-ikek. A Farnborough-nak is volt egy rosszabb szériája, de mostanra úgy tűnik a nála gyengébb csapatokat magabiztosan veri. Most ezt idegenben teszi meg.
VÉGEREDMÉNY: 2-1




Boston - Gloucester 2 - 2.30
Ez a bajnokság a Boston számára nem nagyon kedvez, 15.-ikek és 7 meccse nem tudnak nyerni. A Gloucester 13.-ik és szerintem pont egy góllal jobb csapat a Boston-nál. Ezt kedden is bizonyíthatják.
VÉGEREDMÉNY: 4-0







Forest Green - Grimsby 2 - 2.70
Ez az igazi harc, bár a Forest Green úgy a 6.-ik, hogy 3 meccsel többet játszott a Grimsby-nél, aki az 5.-ik. Ha a két fodulóval ezelőtti vereséget nem nézzük nagyon eredményes sorozatot tudhat maga mögött a Grimsby. Idegenben is képes verni a Forest Green-t.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Hereford - Newport 2 - 2.50
A Newport-tól mindenki győzelmet vár, 5 meccs óta nem kaptak ki, így nem is csoda. A hazaiak a 7.-ik helyen, több egyértelmű meccset sem hoztak az utóbbi időkben. Döntetlenhez közeli, de idegen győzelem lesz.
VÉGEREDMÉNY: 2-3

Nuneaton - Luton 1 - 3.50
A Nuneaton számára kellemetlenül alakult a bajnokság, 21.-ik helyen, pedig jobbak ennél, a Luton a 8.-ik, de éppen rosszabb formájánál tart és idegenben megfoghatóak. Egy leheletnyivel de győz a hazai csapat.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Southport - Cambridge Utd x - 3.50
A Cambridge-nek is volt egy nem túl jól alakult 4 meccses vereségi szériája, amit váltott egy idegenbeli győzelem és egy hazai döntetlen. Most a 14.-ik Southport otthonában hoznak 1 pontot. 
VÉGEREDMÉNY: 2-1




Cheltenham - Chesterfield 1 - 2.15
Érdekes adat, hogy a Cheltenham még sosem tudott nyerni a Chesterfield ellen, tehát itt az idő, hisz a bajnokság inkább a Cheltenham számára kedvez idén. 6.-ikok, a Chesterfield pedig a 14.-ik helyen. Történelmi pillanat lehet tehát.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Oxford Utd - Rotherham 1 - 2.40
Az Oxford is kezd kilábalni a rosszabb formájából, már a 11.-ik helyen, Rotherham a 7.-ik. Egymás ellen mindig a hazai csapat nyert eddig, és ez nem is lesz meglepő, az Oxford jobb otthon, mint a Rotherham idegenben.
VÉGEREDMÉNY: 0-4




Crawley - Carlisle 1 - 2.10
A Crawley nem igazán az a csapat aki otthon szokott nyerni, de a nála 4 hellyel lejjebb lévő Carlisle-t most otthon is veri, akárcsak az őszi fordulóban, akkor idegenben.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Hartlepool - Colchester x - 3.40
Mindkét csapat esélyes még a kiesésre, de a Hartlepool az esélyesebb ebből a szempontból. 23.-ik helyen, a Colchester feljött a 19.-ik helyre. Nem fog menni egyikőjüknek sem a gólszerzés.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Milton Keynes - Doncaster 2 - 3.10
A hazai csapat egymás után 4 döntetlent szerzett és összesen csak 3 gólt lött. Ez most édeskevés lesz a Doncaster ellen, ugyanis nekik most nem elég az 1 pont, mert a nyakukban a Sheffiled pont 1 pontnyira.
VÉGEREDMÉNY: 3-0




Millwall - Wolves 1 - 2.05
A Millwall-nak nem jönnek a pontok, kéne egy hazai győzelem. Most ez egy kiváló alkalom az ellenfél a Wolves, akik December vége óta nem nyertek, tehát nem kéne ekkora lehetőséget kihagyni. 
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Birmingham - Blackpool x - 3.30
Egyezik a pontjuk, csak a gólkülönbsége jobb a Blackpool-nak, az se sokkal. A hazai csapat mindent belefog adni, hogy nyerhessenek, nagyon kéne egy ugrás, akár a 12.-ik helyre is feljöhetnek. De a Blackpool ezen a meccsen a védekezésre épít, és nem engednek át egy gólt sem. Igaz nem is lőnek.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Huddersfield - Middlesbrough 2 - 2.50
Folytatódik-e a Middlesbrough siker sztori? Nyertek a Cardiff ellen a hétvégén, ezt kéne überelni, idegenben a 19.-ik Huddersfield otthonában. A gond csak az lehet, hogy idegenben kell pályára lépniük, tudnak-e ott győzni? Szerintem simán.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Bristol City - Brighton 2 - 2.20
A Bristol sanyarú sorsa nem akar javulni, nagyon kieső helyen, a periférián 24.-ikek csak 35 ponttal, de messze még a vége. A Brighton a 6.-ik és egy ekkora lehetőséget nem hagy ki, nekik nagyon kellenek a pontok.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Peterborough - Charlton 1 - 2.30
A másik kieső jelölt a Peterborough, aki nagyon küzd a kiesés ellen, fontos pontokat hoztak az előző fordulóban. Kedden is csak a 3 pont jöhet szóba náluk és akkor már jobb helyzetben lesznek. A Charlton-nak gyakorlatilag belefér egy vereség, nem igen mozdulnak a 15-17.-ik helyről.
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Crystal Palace - Hull City x - 3.40
Na erre a meccsre már nagyon sokan vártak. A Hull a 2.-ik 65 ponttal, a Crystal a 4.-ik helyen 61-el. Leginkább az Hull fog támadni, nekik nagyon fontos, hogy bajnokságot nyerjenek, a Crystal Palace védelme viszont nem enged ennek, kétszer is egyenlítenek és akkor fogja a sporttárs lefújni a meccset.
VÉGEREDMÉNY: 4-2

Kezdődjön pozitívan a hét - meccsek Európából

0 megjegyzés

A hét elég változatosan kezdődik, 8 bajnokságból választottam ki egyet-egyet ebben a bejegyzésben. Ha mind bejön és kötésben akkor nagyot arathatunk, így a héát eleján máris, pedig még lesz holnap angol forduló, meg BL is!




Aston Villa - Manchester City 2 - 1.50
Utoljára Novemberben találkoztak, akkor Machesterben győzött a City 5-0-ra. Azóta több várt meccs nem jött be nekik, de a Villa-nak annál több. Kieső helyen a 18.-ikak. Fontos lenne pontot szerezni, de most nem megy. Sima idegen győzelem.
VÉGEREDMÉNY: 0-1




Bradford PA - Workington 1 - 1.80
Utóbbi meccsükön 5 góllal, 6-1-re nyert a Bradford, most pedig a hazai pályán teheti meg ezt újra. A 8.-ik helyen állnak, míg a Workington pontlevonás után a 17.-ik, elég gyatra teljesítménnyel. Mondhatni esélytelenek ezen a meccsen. 
VÉGEREDMÉNY: 1-0




Lens - Nantes 2 - 2.88
A Nantes nagyon szeretne újra az első osztályban focizni, a második helyen állnak és mindent megtesznek a mai meccsen is a győzelem érdekében. Az ellenfél a Lens, a 10.-ik helyen, otthon általában nem kapnak ki, tehát izgalmas meccs várható. 
VÉGEREDMÉNY: 1-2


Veria - Aris 1 - 2.20
A Veria a 14.-ik, 1 ponttal és 1 helyezettel lejjebb az Aris, tehát jó meccsnek ígérkezik. Mindkét csapat a kiesés ellen küzd, a hazaiaknak van nagyobb esélyük, de nagyon ikszes szagú meccs. Én mégis úgy gondolom szerencsével, de behúzza a Veria ezt a meccset.
VÉGEREDMÉNY: 3-1




Den Bosch - Volendam 2 - 3.00
A Holland másodosztály 9.-ik helyezettje fogadja a 4.-ik Volendam-ot. A hazaiak 5 meccse veretlenek, otthon kiváltképp erősek, így nehéz helyzetben a Volendam, de nem lesz gond. Egyébként minden volendam-i meccsen rengeteg gól születik; az utolsó 5 meccsen 21 gólt lőttek! Tehát érdemes a 2.5 gólnál több szorzót is nézni. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1




Vicenza - Bari x - 3.10
Egyik klubnak sem megy idén, a hazaiak 19.-ikek, a Bari a 20.-ik helyen tanyázik, akitől le is vontak 7 pontot idén. A Vicenza otthon nagyon nehezen tud nyerni, ez utoljára Novemberben 17.-én jött össze. Érdekes a Bari pont akkor nyert idegenben utoljára. Tehát ha a csupa statisztikát nézzük, akkor döntetlen lesz. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1


Guimaraes - Academica 1 - 2.40
A 9.-ik Guimaraes fogadja a 12.-ik Academica-t, aki utolsó 4 meccsen 1 pontot tudott hozni. Két középszerű csapat nagyon egyenlő teljesítménnyel és játékosokkal. Az Academica idegenben borzalmas, tehát nem ők fognak irányítani, csak szaladnak majd az eredmény után. Amit most nem érnek utol. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0




Kasimpasa - Trabzonspor 2 - 2.80
8.-ik jelenleg a Kasimpasa, 3 ponttal vezet a Trabzonspor előtt, aki a 10.-ik helyen, a vártnál rosszabbul teljesít idén. Mégis, amikor ez a két csapat találkozik mindig rangadó hangulat van, reméljük ma sem lesz másképp. Ma a Trabzonspor feltámad és 2 góllal nyernek idegenben, helyet cserél a két csapat.
VÉGEREDMÉNY: 2-0