-

Vegyes sportesemények szombatra

0 megjegyzés

Szombaton vegyes sporteseményekre szeretnék tippeket adni, annyira vegyes, hogy egy új sport jelenik meg a blogon: a kézilabda. Mi más is lehetne tehát, mint a Veszprém BL meccse? Aztán egy angol és egy spanyol rangadó a palettán. 




MKB Veszprém - Kiel 
1 - 2.35 vagy Félidő 1 / vége 1 - 2.80 vagy Veszprém 1-3 góllal nyer - 3.50 
VÉGEREDMÉNY: 28-29
Nagyon vártuk már az első meccset is és talán nem én voltam az egyetlen, aki a Veszprémre fogadott, nagy csalódásunkra a hat gólos előnyből lett egy egy gólos vereség, de ez abszolút nem a világ vége. Sőt, idegenben egy egész jó eredmény és ha a bíró nem a Kielnek fújt volna a meccs utolsó 5 percében, akkor meg is nyeri a Veszprém a meccset. Most reméljük jobb bírókat kapunk és továbbjut a Veszprém az elődöntőbe. Eddig kétszer jöttek a kieliek Veszprémbe, mindkétszer ki is kaptak, egyszer 2007-ben 3 góllal, egyszer pedig ugye 2012-ben 1 góllal nyert a magyar csapat. Most viszont teljes fölényben fognak játszani a veszprémiek, óriási energiát kaptak az előző meccsből és mindenki küzdeni fog úgy, hogy az első félidőt megnyerik, majd a másodikat is. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Kiel a jelenlegi címvédője az EHL Bajnokok Ligájának.
Reméljük ez lesz a meccs végén




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Newcastle - Liverpool
Több, mint 3.5 gól - 3.25 vagy Mindkét csapat szerez gólt - 1.66 vagy Összesített szögletek 11 felett - 2.00 (szögletek száma: 12)
VÉGEREDMÉNY: 0-6
A Newcastle-nek nagyon rossz éve van, egy rosszabb közép csapat lett, jelenleg a 16.-ik helyen állnak és 17 vereséget tudhat maga mögött. Ennél többet csak 3 másik csapat szenvedett a Premier League-ben idén. Ráadásul kiestek az Európa Ligából is.  Tehát a kép, az előrejelzések és a statisztika nem kedvez a Newcastle-nek. A Liverpool-nak is voltak már szebb napjai, teljesen lecsúsztak, nem csak a dobogóról, hanem a nemzetközi szereplést érő pozíciókról is, most a hetedik helyen állnak, úgy hogy szinte már maradnak is függetlenül az elkövetkezendő 4 fordulótól. Mindez mind azt bizonyítja, hogy egy igazán kemény, harcos meccset láthatunk, ahol mindkét csapat mindent belead és bizonyítani akar, ez leginkább a Newcastle-nek lehet látványos, hisz ha minden úgy alakul, ahogy szeretnék és nyernek ezen a meccsen, akkor akár 4 helyet is ugorhatnak felfelé. Utoljára a Liverpool 2008-ban tudott nyerni Newcatle-ben, ami szintén ösztönzés számukra. Sok gól lesz, a sok támadásnak lesznek eredményei tehát a több, mint 3.5 gól jó tipp, az is, hogy mindkét csapat szerez gólt elég biztos. Valamint a szögletek száma is sok lesz, mindkét csapat sokat szokott elvégezni egy meccsen, viszont a végeredményre nem mernék tippelni, bár inkább úgy érzem hazai győzelem lesz, talán 2.90-et meg is érne...
Nincs is olyan messze az az ég...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Atletico Madrid - Real Madrid
2 - 2.50 vagy Összesített szögletek 11 alatt - 2.10 (szögletek száma: 4) vagy Real Madrid mindkét félidőben szerez gólt - 3.00 (félidő eredménye: 1-1)
VÉGEREDMÉNY: 1-2
Nagy harc, nagy rangadó, nagy derby: a harmadik helyezett Atletico fogadja a nála 3 ponttal feljebb stagnáló Real Madridot. Az Atletico nagyon jól kezdte a bajnokságot, Falcao ontotta a gólokat és egyre feljebb kerültek a tabellán, sokáig a második helyen álltak, de aztán lesérült Falcao és a csapat sem folytatta a jó sorozatát, ki is estek az Európa Ligából. A Real ugye 4-1-re kapott ki szerdán a BL elődöntő első meccsén a Dortmundtól, azon kívül a spanyol bajnokságban egyre biztosabban halad és most még jobban megerősítheti a második helyét egy estleges győzelemmel. Az Atletico utoljára 1999-ben (!!!) nyert utoljára a Real ellen, azóta volt 6 döntetlen és 18 Real győzelem. Most sem lesz ez másképp, annak ellenére, hogy nagyon kell készülniük szerdára a BL visszavágóra, nem engedik ki a kezükből ezt a derby-t sem, tehát nem a tartalék csapat lép pályára, mert most nagyon fontos pontokat kell szerezniük. Én biztos vagyok benne, hogy meg is szerzik a három pontot ismét. A szögletek számát nehéz ilyen meccseken megtippelni, de egyik madridi csapat sem szokott általában 5-nél többet lőni egy meccsen, úgyhogy 11 alatt lesz most is. A gólok számát nem merném megtippelni, de azt, hogy a Real mindkét félidőben lő legalább egy gólt az tuti. 
A gólszerző természetesen Falcao