-

Még nem lefutott meccsek

0 megjegyzés

A keddi napra két - még nem lefutott - meccsre adnék tippeket. Az egyik az Npower Championship utolsó előtti fordulójából, ahol a Millwall a kiesés ellen küzd, a másik pedig a várva várt Real - Dortmund visszavágó. 




Millwall - Crystal Palace 
1 - 2.70 vagy Több, mint 2.5 gól - 2.05 vagy Félidő döntetlen - 2.10
VÉGEREDMÉNY: 0-0
A Millwall otthonában játszani idegenként nem mindig túl kecsegtető, ismeretes, hogy a szurkolóik nem túl kedves, jó képű lelkipásztorok. Ez viszont a csapat előnyére szokott válni, otthon általában jó eredményeket érnek el, de az általában szó bezavar, hisz akkor most nem a kiesés ellen kéne hajtaniuk. A táblázat 20.-ik helyén a csapat, 55 ponttal, de ott a veszély, hogy ha kedden nem nyernek és a következő fordulóban a Barnsley viszont igen, akkor akár helyet is cserélhetnek. Persze ennél kicsivel komplikáltabb a helyzet, de lényeg az, hogy nyerniük kell! A vendég azonban az 5.-ik helyen álló Crystal Palace, aki jó szezont tudhat maga mögött, bár 8 meccse nem tudtak nyerni, ami miatt el is maradt számukra a dobogó; egy negyedik hely azonban még mindig elcsíphető, de akkor a Millwall otthonában nyerni kell, mese nincs. Az októberi odavágón döntetlen, 2-2 lett a végeredmény, akkor óriásit küzdött a Millwall. A keddi meccsen úgy érzem, hogy több, mint 2 gól lesz, a hazaiak fogják irányítani a meccset, a Palace csak kiegyenlíteni fog tudni, de azt többször is, azonban a vége hazai győzelem lesz. 
A Millwall szurkolók nem mindig a pályán történtekre összpontosítanak 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Real Madrid - Borussia Dortmund 
1 - 1.65 vagy Több, mint 2.5 gól - 1.40 vagy Szögletek 11 alatt - 1.90 (szögletek száma: 13) vagy Mindkét csapat szerez gólt - 1.50 vagy Real Madrid megnyeri mindkét félidőt - 3.75 (Félidő: 0-0)
VÉGEREDMÉNY: 2-0
Az első meccs csúnyán végződött a madridiak számára, 4-1-re kaptak ki Dortmundban. Óriási fölénnyel és gyönyörű játékkal nyert a német csapat. Egy esetleges 3-0-lal azonban még a továbbjutás meglehet, ami a Realtól abszolút nem lehetetlen küldetés. A hétvégén a nagy rivális Atletico-t verték el idegenben 2-1-re, így a második hely még biztosabb  és az, hogy a Barcelona döntetlent játszott, még a bajnokság sem bukott, bár reális esély már nem sok, csak matematikai. Minden esetre a remény megmaradt, ami nagyon fontos. A Dortmund is nyert 2-1-re idegenben a hétvégi fordulóban, de így is még 20 pont a hátrány a Bayern-nal szemben. Tehát nekik marad a BL és nagyon szeretnének végre a döntőig eljutni, ami csupán karnyújtásnyira. A Madrid nyerni fog otthon, az kétségtelen, az is, hogy sok gól lesz ezen a meccsen, legalábbis kettőnél több. A szögletek száma viszont nem lesz több 11-nél, egyik csapat sem szokott túlságosan sok szögletet lőni, ami most is igaz lesz. A továbbjutás viszont a Dortmundé lesz, nem tudják majd gól nélkül kihúzni a hazaiak, úgy meg nehéz lesz.
BVB