-

Elmaradt nap

0 megjegyzés

Keddre két elmaradt meccsre adok tippet, az egyik az angol Npower League 1.-ből, másik pedig a magyar NB1-ből.




Honvéd FC - Ferencvárosi TC 
Ferencváros megnyeri mindkét félidőt - 9.00 vagy Legmagasabb gólszámú félidő: Második - 2.00
VÉGEREDMÉNY: 1-0
Egy március végi havazás miatt elmaradt mérkőzés, rangadó, derby ez. A hatodik helyezett Honvéd fogadja a Bozsik stadionban a már negyedik helyre kúszó, magabiztossággal egyre jobban viszonyuló Ferencvárost. A Honvéd utóbbi három meccsén kikapott az MTK-tól, döntetlent játszott a Debrecennel, majd nyert Kaposváron. A Ferencváros utoljára Novemberben kapott ki, azóta megy a szekér, bár becsúszott egy szerencsétlen döntetlen a Hali ellen ami nagyon kellett volna a dobogóhoz való felzárkózáshoz. De egy Honvéd elleni győzelem is már a harmadik helyre csúsztatná a csapatot. A Fradi támadójátéka megint csak eredményességet hoz, több gólt is láthatunk ezen a meccsen és óriási harcot, tehát érdemes nézni. Egyébként a Fradi több, mint 2 éve nem tudott nyerni a Honvéd ellen, ami ezúttal megtörik és most duplán nyer, az első és a második félidőt is hozza és ahogy ilyenkor lenni szokott a hajrában több gól is potyoghat, legalábbis több mint az elsőben. 





Oldham - Yeovil 
2 - 3.00 vagy Több, mint 3 gól - 3.50
VÉGEREDMÉNY: 0-0
Ez a meccs már régebbről maradt el, amit Februárban akartak lejátszani, de akkor a havazás és beázások miatt sajnos nem tudtak megtenni, így most kerül sorra. Az Oldham a 20.-ik kieséshez közeli helyen, a 43.-ik fordulóban, tehát nagyon veszélyes a helyzet számukra és fontos pontot, vagy pontokat szeretnének hozni, de nagyon nehéz dolguk lesz, ugyanis a Yeovil-nak jöttek a meccsek az utóbbi fordulókban és már az negyedik helyen állnak. Egy győzelem esetén jobb gólkülönbség miatt már a harmadik helyet is elcsíphetik. Márpedig a győzelem elég biztosnak tűnik, sokkal jobb a támadó játékuk az Oldhaménél és szerintem sima meccs lesz. Ekkora szorzóval óriási ajándék! Ami a gólszámokat illeti, sok várható, több mint 3.   



Hétfői rangadók, déltől északra

0 megjegyzés

Két príma meccsel nyílik a hét és én most ezekre szeretnék tippeket adni, az egyik délről, a másik északról érkezik el hozzánk.



Lazio - Juventus 
2 - 1.91 vagy Kevesebb mint 2 gól - 3.25
VÉGEREDMÉNY: 0-2
A Juventus már elég régóta vezeti a Serie A tabelláját és a Napoli tegnapi döntetlenje is azt igazolja, hogy nincs nagyobb veszélyben a bajnoki cím megnyerése idén sem. 8 ponttal a Napoli fölött 7 meccsel a bajnokság vége előtt kényelmesen várja a Lazio ellen rangadót. A Lazio lecsúszott az ötödik helyre, csupán 51 pontjával éppen hogy csak eltud majd csípni egy Európa Ligás helyet, ez többek között köszönhető a rossz szériájának az utóbbi időben. A mai meccsen sem fognak túl kiemelkedően teljesíteni, pár gyengébb támadás, de szerintem egy gól fog dönteni a Juve számára. A szokásos olaszos rangadó feeling, kevés góllal.






Elfsborg - IFK Göteborg 
1 - 2.15 vagy Mindkét csapat szerez gólt - 1.83
VÉGEREDMÉNY: 0-0
Az Elfsborg nevét jobb megjegyezni, hisz a tavalyi Allsvenskan bajnoka volt, kitűnő formában hajrázták végig a bajnokságot és sikeresen emelhették a trófeát az egekbe. Azonban eddig két meccsen 2 pontot tudtak csak hozni. Az ellenfelük a mai napon a híres IFK Göteborg, akik a hetedik helyen végeztek tavaly, most azonban két magabiztos győzelem után, úgyhogy még gólt sem kaptak 100%-osak. Tehát nagy küzdelem várható, de az Elfsborg hazai pályán úgy vélem még mindig képes megfogni a Göteborgot, akárcsak az elmúlt 3 évben. Szoros meccsen, akár csak egy büntető dönthet, mégis sok gólos mérkőzés várható, de nyer az Elfsborg és beindul újra a szekerük.