-

Vasárnapi ejtőzés utáni rangadók

0 megjegyzés

Vasárnap lesz foci délután is, nem kell aggódnunk, sőt pénzt is kereshetünk, ha jól válogatjuk össze a meccseket. Én ezeket ajánlom: 




Tottenham - Arsenal 1 - 2.30
Mi más kéne vasárnap 17:00-ra, mint egy jó angol derby? Jó hajtós, támadó, agresszív foci. A tabella 3.-ik helyén a Tottenham, az 5.-iken, 4 ponttal lejjebb pedig az Arsenal. Utoljára 2010-ben nyert a Tottenham az Arsenal ellen, de most már van Bale, úgyhogy ez menni fog. Tippem: 3-2 
VÉGEREDMÉNY: 2-1




Lombard FC Pápa - Ferencvárosi TC 2 - 1.91
Éles váltás a fentihez képest, bár reméljük a legjobbakat, mert ugye a Fradi sok új szerzeményt és eredményes telet tudhat maga mögött  A hazaiak a 13.-ik helyen, a Ferencváros a 7.-ik. Ha a Pápa kapusa, Szűcs nem bravúrozik most akkor lesz pár gól. Muszáj focit mutatni a Fradinak most már. Tippem: 1-3
VÉGEREDMÉNY: 0-3

Honvéd FC - Videoton 2 - 2.10
Pár napja hallhattuk a hírekben a Honvédról, vagyis a szurkolóikról pontosabban, nem haverok a mosdóval, de vajon a focisták tudnak-e nyerni otthon az 5.-ik Videoton ellen? A Honvédnak csak 1 ponttal van kevesebb, az otthoni teljesítmény nem rossz. Az új fehérvári edző első tétmeccse lesz. Tippem: 0-1
VÉGEREDMÉNY: 0-4




Düsseldorf - Mainz 2 - 2.50
Egy német a végére, a magyar érdekeltségű Mainz idegenben 13.-ik a Düsseldorf ellen. A düsseldorf-iak idegenben nem nagyon tudnak nyerni, de az otthoni mérleg elég pozitív. Most ezt töri meg a Mainz. Tippem: 1-2
VÉGEREDMÉNY: 1-1

J-League division 2 - a japán másodosztály, vasárnap reggelre

0 megjegyzés

Ha már volt japán első liga, itt a japán másodosztály is, ami vasárnap reggel indul be. Pár tipp vasárnapra tehát:




Tochigi - Yamaga x - 3.20
A Tochigi a 11.-ik helyen végzett, egy igazi középcsapat, míg a Yamaga a 12.-iken, akitől többet vártak. Úgy érzem a két közép csapat egy közepes döntetetlent fog játszani.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Tokushima - Kobe 2 - 2.15
A hazai csapat nem éppen az elvártak szerint teljesített, az előző szezonban csupán a 15.-ikek lettek. A Kobe pedig ugye az első osztályból pottyant le ide, a 16.-ik helyről  Hozzáteszem egyetlen ponton múlt, hogy kiesett, ez leginkább az utolsó két vesztes meccsének köszönhető. Most nyernek idegenben. Esélyesek a bajnokság megnyerésére. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Gifu - Yokohama FC 2 - 2.10
Az előző szezon utolsó fordulójában találkoztak utoljára, akkor 3-2-re nyert otthon a Yokohama, aki a 4.-ik helyen végzett, míg a hazai Gifu a 21.-iken és éppen csak bent maradt az osztályozó segítségével. A Yokohama hozza a magát és a tapasztalat nyereséget hoz.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Kitakyushu - Toyama 1 - 2.10
A - szerintem - gyönyörű címerrel rendelkező hazai Kitakyushu a 9.-ikek lettek, a Toyama a 19.-ik, most tehát előnyben a hazai csapat. Az utolsó 4 alkalommal amikor találkoztak egyébként a Kitakyushu nyert.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Kumamoto - Tottori 1 - 1.75
A Kumamoto a múlt bajnokság végén rossz sorozatba kezdett így lett csak a 14.-ik, a Tottori pedig épphogy bent maradt a másodosztályban, a 20.-ik helyen. Minden mutató a hazai győzelmet hozza, bár ilyenkor szoktak döntetlent játszani, most én is hazai győzelmet jósolok.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Ehime - Yamagata x - 3.10
Az Ehime túl későn ébredt az előző bajnokságban, csak utolsó 8 fordulóban kezdett el nyerni, ennek volt köszönhető a 16.-ik hely. A Yamagata pont ellenkezőleg, az utolsó 3 fordulóban kezdett bukdácsolni  ezért lett a 10.-ik. A vasárnapi meccsen mindent beleadnak, kell a jó kezdés. Sajnos egy gól nélküli döntetlenig jutnak. 
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Mito - Kusatsu x - 3.10
A hazai egy igazi középcsapat, sok döntetlennel, néha nyer is, a Kusatsu ennél egy fokkal változatosabb, bár rosszabb helyen végeztek utólag. Egy harcos, kemény döntetlen lesz. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1