-

Egy kis nemzeti kupa fröccs

0 megjegyzés
Lassan itt a magyar NBI., tehát érdemes arra gyűjteni a kreditet, de ma lesz még pár olyan meccs amikre érdemes picit figyelni, többek között angol-, francia-, görög-, holland-, spanyol és német kupa. Valamint egy skót bajnoki is. Kombiban ér a legtöbbet!



Middlesbrough - Chelsea 2 - 1.45
A Middlesbrough utoljára 2009-ben találkozott a Chelsea-vel akkor 2-0-ra kapott ki. A hazai csapat nagyon hullámzóan teljesít az Npower Championship-ben, nem áll túl fényesen, a 7.-ik helyen. A Chelsea sem éppen virágzik, bár még a 4.-ik helyen a Premier League-ben. Meglepetések nélkül ezt a meccset viszi a Chealsea.
VÉGEREDMÉNY: 0-2



PSG - Olympic Marseille 1 - 1.62
Igazi rangadó szokott lenni, alig 3 napja játszottak, akkor 2-0-ra simán nyert a PSG. Most a kupában is találkoznak. A bajnokságban van köztük 8 pont, tehát jó meccs lesz ez, egy kevés gólos hazai győzelem.
VÉGEREDMÉNY: 2-0




Giannina - Olympiakos 2 - 1.57
Egy hónapja megmérkőztek már, akkor az Olympiakos 2-0-ra hozta a meccset. A bajnokságot magasan vezető idegenben kezdő Olympiakos megint nyerni fog, simán az 5.-ik helyen álló Giannina ellen.
VÉGEREDMÉNY: 0-1




Zwolle - PSV Eindhoven 2 - 1.44
Januárban, a bajnokiban egy csúf vereség volt a PSV számára, otthon kaptak ki 3-1-re a Zwolle-től. Jelenleg a 15.-ik helyen a hazai csapat, első helyen a PSV és most igazán visszavághatnak az eidhoveniek. 
VÉGEREDMÉNY: 0-3




Bayern München - Borussia Dortmund 1 - 1.67
Óriási rangadó, mint mindig, pedig a Borussia nem elég erős idén. A Bundesligában csupán a második, és azért csupán, mert 17 pontra az első Bayern-től! Akik viszont a fellegekben, a hétvégén kiütötték a brémaiakat, 6-1-re. Most is hazai győzelmet várok, ha nem is ekkora mértékűt.
VÉGEREDMÉNY: 1-0



Motherwell - Celtic 2 - 1.50
Az egyetlen bajnoki a sorban. A Celtic vezeti a skót bajnokságot, mögötte 21 pont hátránnyal következik az Inverness! A Motherwell a 4.-ik. Attól függetlenül, hogy a Celtic-nek teljesen beleférne egy vereség is, nem fogja elbagatellizálni ezt a meccset. 
VÉGEREDMÉNY: 2-1




Sevilla - Atletico Madrid  2 - 2.90
Az első meccsen 2-1-re nyert a madridi gárda, most Sevilla-ban bizonyíthat, hogy jobb ennél, és fog is. Több gólos találkozó lesz, mint az első és a két fővárosi csapat játssza majd a döntőt. 
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Kötésben ezek a meccsek igen meleg összeget sugároznak orcánkba, mégpedig:
Össz tét: 38.58

Copa Libertadores szerdára

0 megjegyzés

Folytatódnak a csoportmérkőzések a dél-amerikai Copa Libertadores-ben. Most lássunk tippeket a ma éjszakai meccsekre, pontos 4 meccsre:




Barcelona SC - Boca Juniors x - 3.20
Az argentin Boca látogat az ecuadori Barcelona otthonába. Eddig a Barcelona-nak 1, a Boca Juniors-nak 0 pontja, egy forduló után. A Boca Juniors utóbbi teljesítmény nem túl bizalomgerjesztő, bajnokságban nem igen virítanak, az ecuadroriak meg még nyerni sem tudtak 5 meccs alatt a bajnokságukban. Éppen ezért kiegyenlített lesz a meccs és egy unalmas 1-1 lesz.  
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Deportes Iquique - Emelec 2 - 2.63
A chilei fogadja az ecuadori jelenleg a bajnokságában első helyezet Emelec-et. A Libertadores-ben a csoportban, a Deportes két meccs után 0 ponttal utolsó, az Emelec két meccs után 3 ponttal a harmadik. Idegenben nehezen focizik az Emelec, de ha a formáját nézzük, eddig a bajnokságban 5 meccsből mindent hoztak. Szerintem kettőt lőnek most is, a hazaiak viszont nem találnak be.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Corinthians - Millonarios 1 - 1.40
A brazil gárda utóbbi 5 meccse mind döntetlennel végződött, ideértve a Libertadores-t is. Ebből háromszor lett 2-2 a vége. Most verik a kolumbiai Millonarios-t, akiket a Tijuana vert 1-0-ra eddig a csoportban. A Corinthians egy döntetlennel a második. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Huachipato - Fluminense 2 - 2.00
Csalódtam már a brazil Fluminense-ben, nem mindig hozzák a formájukat. Az a chilei Huachipato fogadja most őket, akik a bajnokságukban 5 meccs alatt még nem nyertek és a Libertadoresben 2 meccs alatt 3 pontot gyűjtöttek be. A Fluminense is 3 pontos a csoportjában, tehát nagy küzdelem lesz. Most magabiztosan nyernek a brazilok. 
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Npower League 2. és Blue Square North szerdára

0 megjegyzés

Jöjjön még egy meccs az Npower League 2.-ből és két meccs a Blue Square North-ból, amiket ma rendeznek. 




Bradford - Dagenham & Red. 2 - 3.80
Kár lenne elhamarkodottan azt mondani itt, hogy hazai győzelem, csak azért mert a Bradford a 13.-ik, a Dagenham meg a 16.-ik. Minkét csapat hullámzó teljesítménye nehezíti a fogadók  helyzetét, de az idegen csapat nálam az esélyesebb. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1



Chester - Gainsborough x - 4.00
Ez egy igazán jó meccsnek ígérkezik. A Chester vezeti nagyon magasan a bajnokságot, 16 ponttal. A Gainsborough 5.-ik, de 5 meccsel játszott kevesebbet a Chester-nél, bár ha mind az 5 meccset nyeri azzal is "csak" harmadik lehetne. A Chester utoljára Szeptemberben kapott ki... Egy hajtós 1-1.
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Corby - Stortford 2 - 2.30
A vendég strotford-iak 6 meccse veretlenek, ellenben a Corby 5 meccs óta egyetlen pontot sem tudott szerezni. Vajon kilábal-e a Corby és veri a 16.-ik helyezetet? Szerintem nem, újabb vereség jön számukra. 
VÉGEREDMÉNY: 2-2