-

Keddi harcok

0 megjegyzés

Kedden ismét Bajnokok Ligája, óriási mérkőzés a Bayern München fogadja a Barcelonát, valamint egy angol osztályozó találkozó a Blue Square Premier-ből.




Wrexham - Kidderminster
 2 - 2.50
VÉGEREDMÉNY: 2-1
Mivel a Wrexham 1-0 arányban kikapott a Mansfield-től szombaton, így csak az ötödik helyet szerezte meg a bajnokságban, de még így is bőven elég nekik ahhoz, hogy egy esetleges sikeresen osztályozón, eggyel feljebb kerüljenek. Az ellenfelük a híres Kidderminster csapata, akik a küzdőképességről regéket dalolhatnának, 10 meccs óta veretlenek és csak ontják a gólokat, tehát számukra ez hatalmas esély. amikor ugyanebben a felállásban találkoztak pontosan 2 hete, akkor idegenben 2-1-re nyert a Kidderminster, tehát nagyon sok minden igazolja őket. Most nem is adok más tippet, mint egy sima idegenbeli győzelmet. 


Nem, ő nem rugby-s, csak izmos

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bayern München - Barcelona 
1 - 2.25 vagy Több, mint 3 gól - 3.00 vagy Legmagasabb gólszámú félidő, a második - 2.05
VÉGEREDMÉNY: 4-0
Végre itt vannak az elődöntők a Bajnokok Ligájában. A hosszú és göröngyös utat a Bayern simán tette meg eddig, az előző meccseken a Juventusnak négyet lőttek és egyet sem kaptak. A bajnokságban is szórják a gólokat, a hétvégén hatot lőttek a Hannovernek, és így már 20 pontos előnyben, szinte biztos a bajnoki győzelem. Ugyanez elmondható a Barcelonáról is, igaz ők "csak" 13 ponttal vannak a második Real előtt, de nem hiszem, hogy veszélyeztetni tudják a bajnoki címüket idén. Nagyon jó meccsre számíthatunk, reményeim szerint bemutatja a Bayern, hogy tényleg képes nagy csapatok ellen is gólokat lőni, jó sokat és szépeket és nem csak a Barcelona körbe passzolásait kell néznünk. Utoljára a BL-ben 2009 Áprilisában találkoztak, akkor 1-1 lett a meccs vége. Most egy gólzáporos hazai győzelmet várok, ha nem is sok góllal, de győznek a müncheniek. 
Ne nézzed az arcom!