-

Beharangozó a Basingstoke - Dorchester-hez

0 megjegyzés

Egy jó hír a Dorchaster-nek, hogy válogatott kapust kaptak kölcsön, nem mást mint Benjamin Büchel-t, a szomszédos AFC Bournemouth-tól. Nem túl nagy szégyen ha még nem hallottunk róla, Büchel a litchensteini válogatott tagja.
A 23 éves kapus 2008-ban debütált a válogatottjában, akit nagyon elismernek Bournemouth-ban. Egy hónapos kölcsön szerződést kötöttek a csapatok. Arról még nincs hír, hogy kezdő lesz-e a holnapi Basingstoke - Dorchester meccsen.

Jason Bristow csapatának, a Basingstoke-nak el kell kerülnie az olyan hibákat, mint amiket az elöző fordulóban vétettek. Ugyanis az utolsó percben kaptak gólt a Hayes & Yeading United-től kedden és kaptak ki 2-1-re.
"Azért is idegesítő mindez, mert a Bristow elleni győzelmünkre ez a második három pont nagyon kellett volna, legalábbis az az egy mindképp, amit megérdemeltünk volna", nyilatkozta Bristow.
"Állandóan helyzetbe kerülünk, fordulóról fordulóra, de nagyon bizonytalanok vagyunk a kapu előtt és nem tudjuk kihasználni a lehetőségeket, ez nagyon frusztráló. Igazából az első tíz között kéne lennünk, ha csak a helyzeteink felét betudnánk lőni. Ehelyett állandóan elkerülhető gólokat kapunk, a hanyagság miatt", sopánkodott Bristow.
"Nem is olyan rég játszottunk a Dorchaster ellen, tehát tudjuk mire számítsunk. Az döntetlen lett (2-2), nagyon nehéz dolgunk lesz, hisz a Dorchaster csapata kemény és nagyon rendezett.
A Basingstoke Ross Adams védő nélkül lép páyára, aki boka sérülés miatt kórházba került a Bromley elleni meccsen, de Jordace Holder-Spooner felépült betegségéből. Őegyébként az előző meccset hagyta ki. A tippemet erre a meccsre és még több más Blue Square Sout meccsre, itt megtalálhatod. 

Tippek szombatra - Serie A és Serie B

0 megjegyzés

Egy pár olasz tipp a holnapi napra, azoknak akiknek nem fekszik az angol tippsorozat lejjebb. Vagy ha fekszik, akkor egy kis változatosság. Kis Serie A és még több Serie B




AS Roma - Juventus x - 3.40
A fővárosi csapat nagyon gyéren játszik, sok hibával és már nagyon rég nem győzött. A Juve sem szárnyal éppen de hozza a fontos meccseket. Most azonban nem bír a Roma-val és 1-1 lesz a vége.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Chievo - Palermo 1 - 2.20
A Palermo az utolsó helyezettje a Serie A-nak jelenleg. A Chievo fogadja, akik megverték a Lazio-t egy meglepetés meccsen, most viszont meglepetés nélkül simán verik a Palermo-t 2-0-ra.
VÉGEREDMÉNY: 1-1




Ternana - Empoli 2 - 2.60
Jól fizető meccs, az Empoli kihasználhatja rutinját és a hazai  Ternana-t verhetik, akik ingadoznak 17-12.-ik helyek között.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Cittadella - Cesena x - 3.10
Nyilván a Cesena egy tapasztaltabb, taktikásabb futballt játszik, mint a hazai Cittadella, de egy ponttal jobb a bajnokságban a Cittadella. Pont ennyi is marad köztük a különbség.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Grosseto - Lanciano 2 - 3.50
Egy ajándék szorzó az olasz kettes ligában! A Lancuiano 5 meccs óta veretlen, idegenben behúzza a Grosseto-t akik utolsó helyen állnak. 
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Reggina - Padova 2 - 3.00
A Padova úgy az ötödik helyezet, hogy még idén nem nyertek meccset! Szeretik a döntetlent, jól is fizet az, de most itt az ideje megverni a 18.-ik helyezet Reggina-t.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Tippek Szombatra - Npower Championship

0 megjegyzés

Npower bajnokság, folytatván az elkezdett sort. Innen már csak egy hajszál és a Premier League. Sok jó meccs ebben a fordulóban, ajándék szorzókkal megfűszerezve.




Birmingham - Watford 2 - 2.55
A Watford egy igazi győztes csapat, és megy is nekik a foci. Egy olyan Birmingham-et akik a bajnokság 16.-ik helyén állnak és annyi elvesztett pontot hagytak maguk mögött, meg főleg.
VÉGEREDMÉNY: 0-4

Hull City - Charlton 1 - 1.83
A Hull remek formában, nem állíthatja meg senki őket. A Charlton-nak idegenben gyakorlatilag esélye sincs.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Ipswich - Blackpool 1 - 2.60
Nem mondanám, hogy egyértelmű meccs, de az Ipswich otthoni magabiztosságát az is igazolja hogy döntetlent játszott a Cardiffal pár fordulóval ezelőtt. A Blackool-iak meghajlanak előttük.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Nottingham - Bolton 2 - 3.25
Merész tipp, de a Bolton van annyira jó formában, hogy a Nottingham-et verje idegenben. Gondolkodtam az ikszen, de mégsem.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Cardiff - Bristol City x - 4.50
A Cardiff kemény és 8 ponttal vezeti a bajnokságot, becsúszott pár döntetlen már többször nekik, most is úgy érzem a Bristol-i csapat képes egy döntetlenre idegenben. Nem csak a jó triphop zene jön tőlük. 
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Tippek szombatra - Npower League 1.

0 megjegyzés

Npower League 1., itt már találhatunk jó focira utaló jeleket és természetesen nagyon magas szorzókat. Nagyon érdmes megint kombiba tenni bizonyos meccseket.





Bury - Coventry 2 - 2.30
A Bury verte a második helyen álló Doncaster-t pár fordulóval ezeleőtt, de ez még nem jelenti azt, hogy feltámadtak volna, hisz azóta semmi. A Coventry viszont idegenben is veri a Bury-t.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Hartlepool - Leyton Orient 2 - 2.50
A Leyton egy kiszámíthatatlan csapat, nem igazán megbízjató, de a 24.-ik, és egyben utolsó helyezet Hartlepool-t csak elveri.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Portsmouth - Carlisle 2 - 2.15
A kikötővárosban, Portsmouth-ban baj van, nem megy a foci. A Carisle pedig verte 2 fordulóval ezelőtt teljes magabiztossággal a Tranmere-t aki akkor még első volt. Most is egy győzelmet láthatunk tőlük. Jó szorzó.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Preston - Bournemouth 2 - 2.10
Mi, ha nem ez az ajándék szorzó? Sima meccs, fantasztikus formában a Bournemouth, utóbbi 5 meccsén 100%-os. Sima kettes.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Walsall - Notts County 1 - 2.15
Csak azért 1-es ez a meccs, mert a Notts County nincsen jó formában. A Walsall sem, de jobbak a csatáraik.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Yeovil - Scunthorpe 1 - 2.15
A Yeovil nem veszíthet otthon. Egy erőteljes, harcos csapat, akik tényleg azért lépnek páyára, hogy nyerjenek, utóbbi 5 meccsükből 5-öt nyertek, ez az igazi angol foci! Ajándék.
VÉGEREDMÉNY: 3-0

Tippek szombatra - Npower League 2.

0 megjegyzés

Szombaton lesz még Npower Bajnokság is most először lássuk a League 2. szorzóit és tippjeit




Bristol Rovers - Wycombe 1 - 2.15
A Bristol Rovers egy jó csapat, csalóka, hogy csak a 19.-ik helyen állnak, szerintem bárkit megtudnának verni ebben a bajnokságban. A feltevésemet igazolja 5 meccs óta veretlenek és csak egy meccsen vesztettek pontot ebből. Otthon verik a Wycombe-t.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Cheltenham - Aldershot 1 - 2.10
Pont az ilyen meccsekre mondom, hogy ajándékszorzó. Hisz 2.10-ért ez tényleg ajándék, jó formában és harmadik helyen a Cheltenham, otthon is játszik. Ráadásul az ellenfél a 23.-ik helyen álló Aldershot. Sima.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Plymouth - Oxford Utd 1 - 2.70
Egy hazai győzelem az elvárt Plymouth-ban, ami nem is lenne meglepő, hisz képesek rá. Mondhatni újabb ajándék szorzó ez is.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Rotherham - Chesterfield 1 - 2.10
Nehéz tipp ez, mert egyik csapat sem túlságosan kiszámítható, a Rotherham kicsivel stabilabb védelme irányítja a hajójukat a győzelem felé.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Wimbledon - Bradford 2 - 2.30
Ismételni kell magam, újabb ajándék szorzó. A Wimbledon utolsó, 24.-ik helyen, rég nyertek már meccset és nem a tizedik helyen álló Bradford-ot fogják verni.
VÉGEREDMÉNY: 2-1


Tippek szombatra - Blue Square North és Blue Square Premier

0 megjegyzés

Folytatom a sort a Blue Square északi bajnoksággal. Lesznek itt is jó meccsek, kellemesen magas szorzókkal és izgalmakkal. Alatta pedig a Blue Square Premier.




Oxford City - Gloucester 1 - 2.10
A Gloucester az a csapat, aki képes legyőzni bárkit ebben a bajnokságban. De, az Oxford otthonában most nem boldogul. Thom Yorke is ott lesz a meccsen.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Vauxhall - Guiseley x - 4.20
Egyértelmű győzelemre fogadnának sokan, de mégsem ez a várható szerintem. Ha csak az egymás elleni meccsüket nézzük, ott láthatjuk, hogy a Vauxhall otthon nem kapott még a Guiseley-től. Most is két gólos iksz lesz.
VÉGEREDMÉNY: 2-0





Alfreton - Macclesfield 2 - 2.38
A Macclesfield utolsó két meccsen is belecsúszott az idegesítő döntetlenben, amikor elvárható volt tőlük a győzelem. Most nagyon remélem nem csalódok bennük, a 15.-ik helyen álló Alfreton fogadja őket.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Braintree - Southport 2 - 3.10
Meglepően magas szorzó egy ilyen idegenbeli győzelemre, ami szinte egyértelműnek látszik. Használjuk ki!
Elmaradt

Ebbsfleet - Stockport 2 - 2.88
Az Ebbsfleet elég rossz formában, ezt kihasználhatja a Stockport, akik viszont otthon elég eredméynesek. Most ezt idegenben is kiélvezhetjük, 2.88-as szorzóval.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Hereford - Lincoln x - 3.50
Két olyan csapat ez, akik nem igazán arra vannak hangolódva, hogy az igazi energikus támadó angol focit mutassák nekünk, viszont egy ekkora szorzóval örülünk a 0-0-nak is.
VÉGEREDMÉNY: 3-2

Hyde - Kidderminster 2 - 2.20
A kidderminster számomra már többször is bizonyított, szerintem sima lesz ez a meccs is számukra. A Hyde a 16.-ik nem jó formában...
VÉGEREDMÉNY: 0-4

Telford - Tamworth x - 3.30
Akárcsak a Hereford - Lincoln meccs, ez sem lesz egy túl látványos mérkőzés, ami döntetlennel végződik viszont 3-nál nagyobb szorzóval, aminek viszont mindig örülünk.
VÉGEREDMÉNY: 3-3

Woking - Newport 1 - 2.75
Talán végre nem marad el a Woking haza meccse és bebizonyíthatja, hogy jó csapat, és verni tudja a nála jobb helyen álló Newport-ot.
VÉGEREDMÉNY: 1-3



Tippek szombatra - Blue Square South

0 megjegyzés

A mai napot átugorva lépjünk a szombati angol bajnokságokba, mégpedig alulról felfelé haladva, tehát jöjjön először a Blue Square South.




Basingstoke - Dorchester 2 - 3.10
Már találkoztak alig két hete, akkor egy 2-2-es döntetlen lett a vége. Azóta viszont volt két forduló amit 100%-ban hozott a Dorchester, úgy hogy verte az első helyen álló Salisbury-t is. Ma is győznek idegenben.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Bromley - Boreham Wood 2 - 2.30
Ha a Bromley teljesítményét nézzük, nem túl kecsegtető, hazai pályán főleg nem erősek, a Boreham Wood viszont hozza a pontokat, bár inkább hazai pályán erősek, de a támadó felállásuk elég egy idegen győzelemre.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Eastleigh - Chelmsford 2 - 2.20
Egy nagyon kemény meccs, két olyan csapat akik addig hajtanak amíg nem győznek, példa értékű angol gárdák. Ezen a meccsen is nagy lesz a hajtás, sokáig döntetlen, de végül egy szerencsés góllal nyer a vendég csapat.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Hornchurch - Maidenhead 2 - 2.10
A Hornchurch szeret döntetlent játszani. Legalább is ezt mutatja a statisztikája, az utóbbi négy meccse mind így végződött. Most viszont kikapnak, a Maindenhead-iek mindent megtesznek a győzelem érdekében.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Weston - Dover x - 3.60
A józan eszem azt mondatja velem, hogy ez a meccs gól nélkül fog végződni, két erős csapat, aki nem bír egymással. Ha el nem marad a meccs a várható havazás miatt.
VÉGEREDMÉNY: 0-3