-

Ömlesztett meccsek péntekre

0 megjegyzés

Meccsek ömlesztve a pénteki napra. A nap híre, hogy ismét kezdődik a magyar Nemzeti Bajnokság I.! Két meccsel indul a tavaszi sorozat. Lesz ezen kívűl Olasz fantasztikus rangadó és angol második ligás hatalmas szorzós csoda mérkőzés.




Derby - Crystal Palace x - 3.40
Ha erre a meccsre még ma fogadunk akkor járunk a legjobban, ugyanis az 1-es és a 2-es is 2.75, míg az x 3.40-et fizet. Ebből látszik is, hogy elég 3 esélyes a dolog. A 12.-ik Derby fogadja a 4.-ik Crystal Palace-t. A Palace idegenbeli teljesítménye hagy maga után kívánni valót, utoljára Novemberben nyert. A Derby döntetlen szériája most sem törik meg. Közepes meccs, iksszel. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Wolves - Watford 2 - 2.30
Veszélyes az ilyen mérkőzés, a Wolf a maga 22.-ik pozíciójával fogadja a 2.-ik Watford-ot. Nagyon fontos pontokat kell szereznie a Watford-nak ugyanis a Hull a nyakában azonos pontszámmal, aki egyébként több, mint valószínű, hogy hozza a győzelmet szombaton a Birmingham ellen. Egy szó, mint száz, győz a Watford.
VÉGEREDMÉNY: 1-1




Macclesfield - Grimsby 2 - 2.20
A Blue Square Premier harmadik helyén áll a Grimsby, aki most a 8.-ik Macclesfield otthonába látogat. A Grimsby jó sorozata tört meg 2 hete, kikaptak a Braintree-től, előtte veretlenek voltak közel 3 hónapja. Most viszont ismét nyernek és fontos pontokat hoznak. Ha nyernek, ugranak egyből az első helyre! Tehát számítsunk rá, hogy nagy küzdelem lesz. Elhalasztva.




Pécs - MTK Budapest 2 - 2.30
...és végre magyar bajnokság! Pécsett több baj is volt, de ezekre most ne térjünk, csak a statisztika alapján látható tisztán, hogy nem állnak jól és az MTK ellen sem fog menni a játék. Az MTK hozza a magabiztos labdatartását és effektív támadójátékát. Kiütik a Pécset.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Eger FC - Diósgyőri VTK x - 3.60
Az szintén köztudott, hogy Egerben sincsenek rendben a dolgok, nagyon rossz az idei teljesítmény, utoljára a Pápa ellen szereztek pontot még Októberben. Viszont azt is érdemes tudni, hogy a Diósgyőr idegenben még nem nyert ebben a szezonban. Most sem fog tudni, hiába közel van Miskolchoz Eger, akkor sem otthon a hazai szurkolók előtt játszanak.
VÉGEREDMÉNY: 0-1


Frankfurt - Mönchengladbach 1 - 2.10
A Bundesliga 4.-ik helyén a Frankfurt, de az utolsó 3 meccsükből 2 pontot sikerült hozni. A Mönchengladbach viszont a 10.-ik helyről próbál ugrani, döntetlent játszott a második Borussia Dortmunddal, illetve a harmadik Leverkusen-nel. Bár kiestek útközben az Európa Ligából, a Lazio ütötte ki őket. Most a Frankfurtnak nagyon kellenek a pontok, ha tartani akarja magát, és otthon győznek is.
VÉGEREDMÉNY: 0-1




Napoli - Juventus 2 - 2.50
Ez az a meccs amit nagyon vártunk már. A második Napoli fogadja a nála 6 ponttal magasabb helyen álló Juvét. A Napoli nagyon csúnyán esett ki az Európa Ligából, összesítésben 5-0-ra verte a Plzen, de ezt gyorsan felejtsük is el. A Seria A-ban, az utolsó 3 meccse döntetlen lett, és ha az előző hétvégi Udinese elleni 0-0-át nézzük, akkor azt mondhatnánk ezen a meccsen esélyünk sincs. De össze fogják szedni magukat. Nagyon kellenek a pontok, ha nyernek már csak 3 pont a különbség. Bármennyire is szeretem a Napolit, most ez nem az ő időszakuk és sajnos kikapnak holnap este... Egy unalmas, lassú és óvatos meccs lesz, olyan olaszos. 0-1.
VÉGEREDMÉNY: 1-1




Getafe - Zaragoza 1 - 2.00
A Getafe a maga 9.-ik helyével elégedett lehet, nem úgy mint a 17.-ik Zaragoza. Bár döntetlent játszottak a Valencia ellen az, ez mégsem ad reményt. Idegenben nem fognak tudni még döntetlent sem elérni ezúttal. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0