-

Angol fordulók és Bajnokok Ligája szerdán

0 megjegyzés

Három angol és két BL meccs lesz szerdán, amikre tippeket adok lejjebb. A Juventus továbbjutását már szinte biztosra veszi mindenki, de tud-e győzni idegenben a Valencia a PSG ellen, a továbbjutásért? 




Woking - Mansfield 2 - 2.10
A Mansfeld-nek egy nagyon jó szériája van, 5 meccse 100%-os, ebből 3 idegenben volt. Egy esetleges győzelemmel, egészen a 2.-ik helyre ugorhat, ezt nem akarják kihagyni. A Woking is jó szériában, de nagy falat a Mansfeld. 
VÉGEREDMÉNY: 1-2




Bristol Rovers - Exeter 2 - 2.80
A Liga 2.-ben az Exeter a 4.-ik helyen, a Bristol a 17.-iken. Egy Exeter győzelemmel egyet lépnének és már dobogós helyen várhatnák a 37.-ik fordulót. A bristol-iak kevésnek bizonyulnak most.
VÉGEREDMÉNY: 2-0




Notts County - Leyton Orient 1 - 2.35
2 ponttal van több a Notts-nak, így a 10.-ik helyen állnak a Liga 1.-ben, a Leyton a 11.-ik. Egyik csapatra sem lehet mondani, hogy rossz, csak a hullámzó teljesítmény ami bezavarhat. Otthon a Notts tudja verni a Leyton-t és tovább ugrik felfelé.
VÉGEREDMÉNY: 1-1


Juventus - Celtic x - 5.25
Az első mérkőzésen 3-0-ra nyert a Juventus idegenben, azóta a Serie A-ban kikapott a Roma-tól verte a Siena-t és döntetlent játszott a Napolival. A Celtic 5 meccset játszott azóta, ebből 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. A Juventus most pihenni fog de csak annyira dőlnek hátra, hogy ne veszítsék el a meccset, egy döntetlenig jók lesznek. Így is teljes biztonságban továbbjutnak.
VÉGEREDMÉNY: 2-0
Pirlo


PSG - Valencia 1 - 1.91
2-1-el győzött a párizsi csapat Valenciában, akik egyébként elég jó formában vannak hazai pályán. Ha Beckham is pályára lép, mindent belead a csapat és akkor több góllal is nyernek, de a győzelem az biztos számukra. Így a Valencia búcsúzik a BL-től. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1