-

Európai foci mindenhonnan - tippek

0 megjegyzés

Ebben a bejegyzésben lesz mindenféle elsőosztályú európai foci.




Stoke - West Ham x - 3.25
A West Ham nagyon hajtott a Tottenham ellen, akkor látszódott valami belőlük, mit is tudnak. A Stoke formája nem igazán meggyőző, de egy döntetlenig kihúzzák.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Sunderland - Fulham 2 - 3.30
Magas szorzó, de jobb csapat a Fulham, a maga 32 pontjával a 11.-ik helyen. Az a Sunderland fogadja, aki a 15.-ik helyen áll 29 ponttal és egymás után 3 vereséget könyvelhet el. Ezúttal sem lesz ez másképp. 
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Swansea - Newcastle 2 - 3.75
A Newcastle erősebb csapat a Swansea-nél és majdnem hogy simán elverik őket idegenben. Novemberben a Newcatle otthon kikapott 2-1-re a Swansea-től, de azóta sok minden történt.
VÉGEREDMÉNY: 1-0




Újpest - Paks 1 - 2.30
Tud-e győzni az Újpest szurkolók nélkül, de frissen igazolt játékosokkal? A Paksnak eggyel több pontja van és egy hellyel előrébb jár. Az Újpest utoljára 2010-ben tudta megverni a Paksot. Talán itt az idő? NEM!
VÉGEREDMÉNY: 0-6 (!!!)




AC Milan - Lazio x - 3.60
Ismert, hogy a Milan megverte a Barcelona-t a Bl-ben, a kiváló védő munkának köszönhetően leginkább. A bajnokságban is egyre jobban állnak, fej-fej mellett jelenleg. Ha tud nyerni a Milan, helyet cserélnek. Olaszos unalom magas fokon, ami nem biztos, hogy negatív. 0-0-t várok.
VÉGEREDMÉNY: 3-0




Real Madrid - Barcelona x - 3.60
A héten már találkoztak, a 3-1-es Real győzelem magárt beszél, de ez a bajnokság, az meg kupa volt. A Barca most leginkább a bajnokságra és a BL-re összpontosít, tehát ezen a meccsen beleadnak mindent és jönni is fog az eredmény, amire válaszol a Real is. Jó meccs lesz, sok góllal, de iksz. 
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Osasuna - Athletic Bilbao 1 - 2.30
A Bilbao, az Atletico Madrid 3-0-ás verése óta nem tudtak győzni, azóta pedig volt 4 meccs. Az Osasuna jó otthon, a Real Madrid-dal is leikszelt. Ez győzelem lesz.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Npower Championship Március első szombatjára

0 megjegyzés

Ami azt illeti, megint lesznek nagy meccsek az Npower Championship-ben, de nem is szaporítom a szót, beszéljenek a szorzók:




Leeds - Millwall 1 - 2.20
A Millwall-nak volt egy rossz szériája, de az előző fordulóban verte a Middlesbrough-t idegenben. Most ismét idegenben játszanak, a Leeds otthonában, akik nem adnak ingyen pontokat. Most nem lesz esélye a Millwall-nak.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Barnsley - Bolton 2 - 2.75
Bogdán csapata a Barnsley otthonába látogat, ami ránézésre sima meccs lesz, hiszen a hazaiak 21.-ik helyen állnak, hiába a jó sorozat, nem tudnak feljebb menni. Sima Bolton győzelem.
VÉGEREDMÉNY: 2-3

Charlton - Burnley x - 3.40
Egy pontra egymástól a két csapat, tehát fontos pontot/pontokat kell szerezniük. Nem tudnak egymás eszén túljárni és csak egy-egy ponttal térnek haza.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Ipswich - Leicester 1 - 3.75
Bízok benne, hogy az Ipswich felébredt a hosszú téli álmából és elkezd pontokat gyűjteni. A Leicester ellen ez létfontosságú lenne és nagy önbizalmat is adna, ha vernék az 5.-ik csapatot  Így legyen.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Middlesbrough - Cardiff 1 - 2.88
Két erős csapat, mindig jó meccset játszanak. Most az a helyzet áll fenn, hogy a Cardiff az első, a Middlesbrough a hetedik. A pontszámokra tekintve, 8 ponttal vezet a Cardiff és nem fontos most nyernie, a Middlesbrough-nak viszont kellenek a pontok, hogy lépni tudjon.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Sheffield Wed - Nottingham 1 - 2.70
A Sheffield kiváló formában, 6 meccse veretlenek, ami kell is nekik, mert 19.-ikek. A Nottingham idegenben nem fog tudni mit kezdeni ezúttal.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Npower League 1. szombatra

0 megjegyzés

Lesz rangadó, visszatérő és feltörekvő is ebben a fordulóban az Npower Leage 1.-ben. 




Milton Keynes - Preston 1 - 2.00
Remélhetőleg megérkezik végre a Milton Keynes győzelme, 7 meccs óta nem jött nekik össze. A Preston viszont hozott két nehéz meccset is az utóbbi fordulókban. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Coventry - Swindon 2 - 2.88
Ez biztosan egy nagyon jó meccs lesz. A Swindon meglepetésre otthon kapott ki a Bury-től egy hete, így fontos pontokat vesztett. A Coventry inkább idegenben szeret nyerni, ami amúgy elég érdekes. Most sem lesz másképp, otthon vesztik el ezt a meccset.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Leyton Orient - Bournemouth 1 - 3.10
A Leyton-nak volt 3 rossz meccse, de most javíthat a nála 11 ponttal többe és 5 helyezettel feljebb helyezkedő Bournemouth ellen. 
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Bury - Crawley 1 - 2.75
Ami a szorzókat illeti, teljes mértékben 3 esélyesre tippelik ezt a meccset. Mindezt azért, mert a Crawley, bár 14.-ik egyre rosszabb. A 22.-ik Bury-nek ugyanakkora esélyt adnak. Verték a Swindon-t ahogy már említettem, most a Crawley jön soron.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Notts County - Carlisle 1 - 2.10
Jobb helyen a Notts, de sok döntetlent játszott, egyértelmű meccseket nem tudott hozni. A Carisle-re is lehet panasz bőven. Hazai győzelem lesz.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Oldham - Sheffield Utd 2 - 2.30
20.-ik az Oldham, a Sheffield 2.-ik, egy pontra az első helytől. Bár nyertek sorban 3 meccset az oldhamiek ez még nem jelenti azt, hogy verni tudnák a Sheffield-et. Kell nagyon a pont, ha szeretnének elsők lenni. Ez nagy esély.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Stevenage - Colchester 2 - 3.30
Ez az a csapat, a Colchester, aki megtörte a Yeovil veretlenségét. A Stvenage 5 meccs óta nem nyert és most sem fog, képes a Colchester nyerni idegenben is ezúttal.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Yeovil - Tranmere 1 - 2.25
Nagy meccs, régóta vártunk erre. A hatodik helyen álló Yeovil, ha legyőzi a harmadik Tranmere-t, helyet cserélhetnek. Nagyon kemény meccs lesz, sokáig döntetlen, de a hajrában segít a 12.-ik játékos és sikerül megverni a Tranmere-t és közelebb kerülni a dobogóhoz. 
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Npower League 2., 36. Forduló

0 megjegyzés

Az Npower League 2.-ben szombaton nagyon jó meccsek lesznek és telis-tele magas szorzókkal. Szinte minden meccs 2.00-nél magasabb szorzóval rendelkezik. Nézzünk párat:




Morecambe - Rochdale 1 - 2.60
A Morecambe csak szépíteni tudott az utolsó fordulóban, 3-2-re kaptak ki a Burton-től. A 10.-ik helyen állnak és a 16.-ik Rochdale lesz az ellenfél, akinek nehezére esik nyerni. Most is idegenben kapnak ki.
VÉGEREDMÉNY: 3-0

Accrington - Torquay 1 - 2.30
22.-ik helyen az Accrington, csupán 1 ponttal van neki kevesebb, mint a 20.-ik Torquay-nak. A lenyugvó napnak is van ereje, hiába közel a kieső, hely feltörekvőben a hazai csapat, és megint nyerni tud. A vendég csapat egymás után 7 meccset vesztett el.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Bristol Rovers - Burton 2 - 3.00
A Burton remek formában, sorra hozzák a meccseket, igaz inkább csak otthon. A Bristol a 18.-ik helyre süllyedt a gyenge teljesítménye miatt, most is marad ugyanez a gyenge teljesítmény.
VÉGEREDMÉNY: 3-0

Dagenham & Red. - Chesterfield x - 3.50
Nehéz meccs, a 15.-ik fogadja a 14.-iket. Utóbbi 6 meccsük pont ugyanúgy sült el, 5 pontot értek el. Most sem tudnak egymás eszén túljárni és egy döntetlennel érik be.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Exeter - Northampton 2 - 3.20
A Northampton utóbbi 5 meccséből egyszer vesztett csak 2 pontot, éppen ezért a negyedikek. Az Exeter a hatodik, pont egy góllal gyengébbek a hazaiaknál.
VÉGEREDMÉNY: 3-0

Aldershot - Gillingham 2 - 2.30
A Gillingham vezeti a tabellát és ugye a csúnya vereség előző fordulóban nem igazán jött jól nekik. Szerencséjükre kikapott a Port Vale is így nem előzte meg őket. Most a 19.-ik Aldershot az ellenfél, aki abszolút jó ellenfél, de a Gillingham most nem hibázik. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Oxford Utd - Port Vale 1 - 3.10
A fentebb már említett Port Vale előző fordulóban 2-0-ra kapott ki, ezzel óriási lehetőséget hagyott ki az első helyre ugrás érdekében. Az Oxford, a maga 11.-ik helyével egy nagy kihívás lesz most. Jobb formában a hazaiak és megverik a másodikat.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Plymouth - Barnet 2 - 3.10
Az alsóházban is sűrűsödnek a dolgok, a hazai csapat kieső egyben utolsó helyen, a Barnet 21.-ik. A Barnet van olyan jó, hogy idegenben verje a plymouth-iakat.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Southend - Rotherham x - 3.60
Jobban indult a bajnokság a Southend számára, mint ahogy most megy. Sokat hibáztak azért csak a kilencedikek. A Rotherham most nem tud bravúrt hozni, csak döntetlenig elég az energia. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Wycombe - Fleetwood 1 - 2.30
Két nagyon hasonló csapat, bár a Fleetwood belecsúszott két buta vereségbe és csak 1 pontot tudott hozni az utóbbi 3 fordulóban. A Wycombe otthon nem fog veszíteni és így ugorhat a top 10-be.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

York - Bradford x - 3.40
A York még mindig csak egyszer tudott nyerni idén azt is pont Január 1.-én. A Bradford óvatos, idegenbeli teljesítmény nem elég a győzelemhez. Így lesz ebből döntetlen. 
VÉGEREDMÉNY: 0-2










Szombatra tippek a Blue Square Ligákra

0 megjegyzés

Újabb fordulók Angliában, akkor én meg újra írok tippeket, hátha aratunk ezen a hétvégén (is). Kezdem lentről:




Bromley - Dorchester 2 - 2.60
A Dorchester hozta a meccseket; egymás után négyszer játszottak idegenben és abból csak egyszer vesztettek, háromszor győztek. Most sem lesz másképp, a 13.-ikak otthonában győzedelmeskedhetnek.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Havant & W - Sutton x - 3.40
A Sutton az a csapat, aki tipikusan otthon szeret csak nyerni. Idegenben nehézkesebb. A 17.-ik Havant & W ellen játszanak most és ez lesz a hazai csapat negyedik döntetlenje egymás után. 
VÉGEREDMÉNY: 3-0




Boston - Vauxhall 2 - 2.50
Az, hogy a Vauxhall utóbbi 3 meccsén nem szerzett egy pontot sem, nem csoda, mert olyan csapatok ellen játszott, akik magasabb szinten űzik a fotballt. A Boston-t viszont verik idegenben, ők nem nyertek 6 meccse.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Colwyn Bay - Corby x - 3.60
Háromszor találkoztak eddig, mind hármat a Corby húzta be. A Colwyn jelenleg a 20.-ik, a Corby 19.-ik helyen. Mindkét csapat rossz szériában, nem tudnak nyerni régóta. Most sem lesz másképp 0-0-t látnak jós szemeim.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Guiseley - Brackley 2 - 3.40
A második hazai csapat, a harmadik idegennel szemben. 7 ponttal van több a Guiseley-nek, de mégis most mégis egy idegenbeli győzelmet aratnak a Brackley játékosai. 
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Stalybridge - Solihull 2 - 2.40
Két közép kategóriás csapat, a hazai Stalybridge 13.-ik, a Solihull 3 ponttal feljebb 11.-ik, a nagy kérdés, el tud-e most húzni a csapat. Szerintem el.
VÉGEREDMÉNY: 0-3

Workington - Gloucester 1 - 2.38
Egy újabb középszerű meccs, ahol két olyan csapat mérkőzik meg akiknek nagyon nehezükre esik a győzelem. A Workington-tól levontak 4 pontot, így csak a 17.-ik, a Gloucester-nek pont annyival van több pontja és a 14.-ik. Hazai sima győzelem.
VÉGEREDMÉNY: 0-1




Barrow - Tamworth x - 3.30
A Barrow nagyon sok gólt kap, majdnem dupla annyit, mint amennyit lőtt. Kieső helyen, a 22.-ik, a Tamworth a 13.-ik. a 10 pontos különbség köztük nem fog lejönni ezen a meccsen és egy gólmentes mérkőzést játszanak. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Gateshead - Braintree 2 - 3.40
A hazai csapat megszerezte győzelmét az előző fordulóban, amit már rég nem tett meg. Meglepetésre a Macclesfield-et verték meg. A Braintree pedig már csak pár pontnyira a top 10-től, most léphetnek egy nagyot az irányba.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Cambridge Utd - Forest Green 2 - 2.63
Fordulóról fordulóra egyre gyengébb a Forest Green, pedig van potenciál ebben a csapatban! Most verheti a 11.-ik Cambridge-t, és így léphet fel az ötödik helyre ideiglenesen. 
VÉGEREDMÉNY: 0-0

1. forduló a japán J-Leauge-ben

0 megjegyzés

Ismét kezdődik a japán J-Leauge, ami megint rengeteg jó meccset foglal majd magába és rengeteg jó szorzó lesz, már most az első fordulóban is. 




C-Osaka - Albirex Niigata 1 - 2.00
Ha az előző bajnokság végét nézzük, ott a C-Osaka 14.-ik, a Niigata a 15.-ik helyen végzett, tehát inkább alsóházi mindkét csapat és nagyon hasonlítanak egymásra játékstílusilag is. A szünet jót tett a C-Osaka-nak, így most újúlt erővel kezdi a J-Leauge-t és megnyeri első meccsét.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Hiroshima - Urawa 1 - 2.00
Egyből egy ekkora rangadóval indul a bajnokság! a Hiroshima nyerte a bajnokságot, az Urawa harmadik lett. Az Ázsiai Bajnokok Ligájában viszont eddig mindketten egy vereséget tudhatnak maguknak. A Hiroshima erősebb otthon, aki egyébként nagy eséllyel indul újra a bajnoki címért.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Nagoya - Iwata 1 - 2.05
A hazai csapat a bajnokság végén elvesztett 2 nagyon fontos meccset is, és ezért csak a 7.-ik helyen végeztek, pedig ennél jobbak. A vendég Iwata a 12.-ik lett. A Nagoya stabilabb és jobb csapat, jól kezdhetik az idényt és egy újabb hazai győzelem lesz. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Tosu - Kashima x - 3.25
Az otthon kezdő Tosu 5.-ik helyezet lett 2 ponttal lemaradva a Kashima mögött a tavalyi bajnokságban. A Tosu több év után jutott fel a J-League-be tavaly és az, hogy a top 5-ben végzett, elég becsületre méltó. Most otthon viszont csak egy döntetlenig bírja a Kashima ellen, de ez is szép eredmény és jó a szorzója is. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Vegalta Sendai - Kofu 1 - 1.67
A Kofu nyerte a J-League másodosztályát, tehát frissen kezd az első osztályban idén. A hazai csapat, Vegalta Sendai viszont nem ad ingyen semmit, a második helyen zártak, igaz az utolsó 5 fordulóból csak 3 döntetlent sikerült össze szedni a másik 2 verséggel zárult. A BL-ben eddig egy döntetlenjük van. Ezen a meccsen viszont otthon nyernek. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Yokahama F Marinos - Shonan 1 - 1.67
Shonan a másik felkerülő csapat idén a bajnokságban. Éppen hogy, 1 ponttal lettek másodikok a végén. A Yokahama meg éppen hogy lecsúszott a BL szereplésről, 2 pont híján lett 4.-ik a 2012-es bajnokságban. Eddig háromszor találkoztak, mindhármat a hazai csapat nyerte, összesítésben 10-1-re. Most sem lesz ez másképp, bár nem lesz 11 gól a meccsen. 
VÉGEREDMÉNY: 4-2

Omiya Ardija - Shimizu 1 - 2.63
Érdekes, mert az utolsó fordulóban pont ugyanez a meccs volt az elmúlt bajnokságban. Akkor 0-0 lett a vége. Az Omiya 13.-ik, a Shimizu 9.-ik helyen végzett akkor. Ismét egy otthoni győzelem ebben a japán kombiban. 
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Oita - Tokyo 1 - 3.10
Az Oita osztályozó segítségével jutott most az első osztályba. A hatodik helyen végzett, tehát éppen hogy belefért még azt osztályozó mérkőzésekbe. Azt a Tokyo-t fogadják aki tavaly a 10.-ik helyen végzett, elég hullámzó teljesítménnyel. Az Oita lesz az egyik nagy meglepetés idén a Japán bajnokságban. Újabb hazai győzelem. 
VÉGEREDMÉNY: 1-2