-

Keddi angol forduló IV. - Npower League 1.

0 megjegyzés
Itt is van az egyes liga, Npower League 1.





Bournemouth - Coventry x - 3.60
Két középcsapat, a Bournemouth-nak annyi előnye van, hogy otthon játszanak, de ez is csak egy gólig előny, mert a Coventry egyenlíteni fog.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Carlisle - Walsall  2 - 3.10
16.-ik helyen a hazai csapat és 9.-ik helyen a Walsall. Eddig mindig jó meccset játszottak egymás ellen. Most a Walsall egy picivel többet tud.
VÉGEREDMÉNY: 0-3

Colchester - Yeovil 2 - 2.40
A Yeovil-ban az előző fordulóban is bíztam, de csak 1-1-ig jutottak a Doncaster ellen. Most idegenben ismét már győznek.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Crawley - Brentford x - 3.40
Alapvetően jobb csapat a Brantford, de nem hoz magával eleget, a sok meccs miatt nem bírják már idegekkel és egy sima 0-0 lesz a vége.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Hartlepool - Crewe 2 - 2.60
A Hartlepool előtt kalapom emelem, 6 meccs óta veretlenek, lehet, hogy kilábalnak a kieső helyről. Ahhoz győzni kéne a Crewe ellen - is. Nem fog menni. 
VÉGEREDMÉNY: 3-0

Scunthorpe - Stevenage 1 - 2.30
A Stevenage elkezdett csúnyán egymásután 4 vereséget szívott magába. Ez lesz az ötödik.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Shrewsbury - Doncaster 2 - 2.75
A Doncaster képtelen nyerni 5 meccs óta. Most tényleg itt az ideje, hogy hozzon 3 pontot ha akar még valami idén. A Shrewsbury az a csapat aki ellen nyernie kell.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Tranmere - Notts County x - 3.40
Megtört a rossz sorozata a Tranmere-nek, győzött 5-1-re az előző fordulóban, így "szinte" a második. A Notts County nem fogja hagyni magát, többször is kiegyenlít.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Keddi angol forduló III. - Npower League 2.

0 megjegyzés

Npower League 2. Sok döntetlen várható, amik magas szorzót hoznak, lássuk: 




Chesterfield - Aldershot x - 3.40
Óriási küzdelem elé néznek a csapatok, az Aldershot csupán 5 ponttal kevesebbel rendelkezik, de 8 hely van köztük. Egy harcos, kemény döntetlen.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Burton - Morecambe 2 - 4.00
A Morecambe nagyon jól teljesít idegenben, ezt már sokszor bizonyította. Igaz, hogy a Burton-nak is jöttek a meccsek az utóbbi 5 fordulóban, de most otthon kikapnak.
VÉGEREDMÉNY: 3-2

Fleetwood - Cheltenham 2 - 3.00
A sok döntetlen lehúzta a Cheltenham teljesítményét, és már a 3.-ik helyen is állhatna, most a 6.-ikon. Kedden viszont idegenben nyer.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Northampton - Bristol Rovers 1 - 2.00
A Northampton értékes pontot vesztett egy fordulóval ezelőtt amikor leikszelt a Wibmledon-nal. Most javíthat, ebbe nem is lesz sok beleszólása a Bristol-nak.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Port Vale - Exeter 1 - 1.80
A Port Vale-nek úgy kell a 3 pont, mint egy falat kenyér, másodikok, de úgy, hogy 2 pontra az első hely. Az Exeter igazi ellenfél lesz, de idegenben nem fog menni. 
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Rochdale - Accrington x - 3.75
Mindkét csapat sok döntetlent játszott, most sem lesz ez másképp. Az Accrington kieső helyen.
VÉGEREDMÉNY: 0-3

Rotherham - York 1 - 1.70
A york-iak Január elsején nyertek utoljára, ami lassan 2 hónapja volt. Ez most nem törik meg, Hazai magabiztos 3 pont.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Torquay - Wycombe 2 - 3.00
Azt már bizonyította a Wycombe, hogy tudnak ők játszani és verni bárkit. Most is bizonyíthatnak a 19.-ik Tirquay otthonában.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Wimbledon - Plymouth 1 - 2.20
Alsóházi rock n roll. A Plymouth utolsó helyen, de a Wimbledon se sokkal jobb, 3 ponttal és 3 hellyel feljebb áll. Ez mégis az ő meccsük lesz. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Barnet - Southend x - 3.40
22.-ik fogadja a 8.-ik Southend-et, de csalóka a kép, a Barnetnek igenis van esélye. Legalábbis egy döntetlenre.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Keddi angol forduló II. - Blue Square Premier

0 megjegyzés

Feljebb lépve eljutunk a Blue Square Premier-ig, ahol nagyon jó meccsek lesznek, sok meglepetésre számítok, természetesen, mint mindig hatalmas szorzókkal, amiket ha kombiba dobunk gazdagok lehetünk.




Braintree - Luton 1 - 3.00
A lutoniak már rég nyertek, utoljára otthon Január 8.-ikán, igaz akkor 6-1-re. A Braintree viszont magabiztosabb és otthon jobbak.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Gateshead - Newport 2 - 2.00
A Gateshead óriási meglepetésre verte a Macclesfield-et 4-0-ra az előző fordulóban. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, a Newport jobb csapat. Elmaradt

Grimsby - Ebbsfleet 1 - 1.40
A hazai gárda a 4.-ik helyen, az Ebbsfleet a 23.-ikon. Itt nem várok meglepetést, hazai győzelem sok góllal.
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Lincoln - Mansfield 2 - 1.85
Akárcsak fentebb, a Mansfield nem hoz váratlant, és mint az utóbbi meccsein győz. A Lincoln-nak nem sok beleszólása lesz a meccsen
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Nuneaton - Kidderminster 2 - 1.80
Ha Kidderminster, akkor győzelem ez ilyen egyszerű. Főleg ha a 21.-ik otthonába érkezik. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Stockport - Hereford x - 3.40
Két bátor csapat, de nyílt a védelmük, sok a kapott gól. Nem fognak egymással bírni. Döntetlen. 
VÉGEREDMÉNY: 2-3

Tamworth - Cambridge Utd x - 3.40
Cambridge-ben nem megy a foci. A Tamworth-nak eggyel van csak több pontja, de ez az egy pont elég egy mai újabb egyhez.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Woking - Forest Green 2 - 2.30
A Forest Green jobb, bár kikaptak a király Kidderminster-től 1-0, de ez ugye semmit nem jelent, most győznek idegenben. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Keddi angol forduló I. - Blue Square South és Blue Square North

0 megjegyzés

Egy picit kimaradtam a hétvégén, de a mai napon ismét forduló az angol ligákban, így megint indulhat a pénzkeresés. 
Kezdjünk alulról, Blue Square South és Blue Square North.




Bromley - Chelmsford 2 - 1.91
Tud-e elehet a Bromley egy hazai sikerhez? A válasz egy rövid nem, szerintem. 38 lőtt és 38 kapott góllal a 14.-ik helyen állnak és azt a Chlemsford-ot fogadják aki a 4.-ik helyen, stabil 50 ponttal súrolja a harmadik helyet, közvetlenül a Dover mögött.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Dorchester - Billericay 1 - 1.57
A Billercay borzasztó formája segíti ki a Dorchaster-t ezen a meccsen. Nem sokkal jobb a Dorchaster, csupán a szerencsén múlik, de nyernek.
VÉGEREDMÉNY: 6-1

Maidenhead - Boreham Wood 2 - 2.20
A Boreham Wood remek teljesítményt nyújt az utóbbi időben, nem lesz ez másképp kedden sem. Döntetlen helyett most nyer idegenben.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Staines Town - Welling x - 3.75
A Welling-et, aki a második helyen magas pontszámmal stabilan űll, a 18.-ik Staines Town fogadja. Nehéz meccs ez mindkét csapat számára, a Staines-nek sokkal jobban kellenek a pontok, így lesz ebből egy döntetlen. Elmaradt.





Gloucester - Altrincham 1 - 2.63
Egyik csapat sem a legjobb formájában, de a hazaiak küzdőereje ezúttal gyümölcsözik és győzedelmeskednek a hatodik helyen álló Altrincham ellen.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Vauxhall - Halifax 2 - 1.62
Már korábban írtam arról, hogy a Vauxhall képes bárkit elverni, most mégis úgy érzem, hogy a Halifax ellen kevés lesz a teljesítménye. 
VÉGEREDMÉNY: 1-3

Olasz és spanyol fordulók

0 megjegyzés
Maradt hátra a hétvégi Seria A és Primera Division-ból 3 meccs. Nézzük ezeket, lesz-e meglepetés és lesznek-e nagy meccsek, illetve gólok.





Udinese - Napoli 2 - 2.40
Az teljesen egyértelmű, hogy a Naploli évek óta jobb csapat, mint az Udinese. Viszont amilyen csúnyán kiesett az Európa Ligábaól, (3-0, 2-0) az nagyon szomorú és arra utalHATNA, hogy baj van. De biztosíthatok mindenkit: nincs baj, az EL-ban nem a Serie A-s kezdőcsapat játszott és nem adtak bele mindent. Tehát a 9.-ik helyen az Udinese, 2.-ik a Napoli, 7 pontra a Juventus-tól, aki már játszott ebben a fordulóban. Meglesz az 54.-ik pont! Végeredmény tipp: 1-3 - 19.00. Lássuk ezt ma este:

VÉGEREDMÉNY: 0-0
Lazio - Pescara 1 - 1.25
A fővárosi csapat által nyújtott foci nem hozott túl sok eredményt; a bajnokságban utoljára Január közepén nyertek, viszont simán továbbmentek az Európa Ligában. Tehát úgy tűnik ők inkább arra koncentrálnak, mint a bajnokságra illetve a BL lehetőségekre. Most azt a Pescara-t fogadják, akik a 18.-ik helyen, 6 meccs alatt csupán 1 pontot szereztek. Várható végeredmény 2-0 - 6.00
VÉGEREDMÉNY: 2-0





Levante - Osasuna 2 - 3.75
A Levante, akárcsak a fentebb említett Lazio is inkább az EL szárnyalásaira koncentrált, mint a spanyol bajnokságra. 10.-ik helyen, nem túl sok eséllyel a kitörésre, jó esetben is maximum elcsíp egy újabb EL szereplést érő helyet. De addig még hosszú és göröngyös az út. Az első kátyú lehet az Osasuna, a 16.-ik helyen álló csapat. Tavaly 5-0-ra verte a Levante-t, sőt a Levante 2 éve nem tudott gólt lőni az Osasuna-nak, viszont 8-at kapott. Egész egyszerűen rosszul jött ki a lépés az Osasuna számára eddig, de jobb csapat a Levante-nél. Végeredmény tipp: 1-2 - 13.00
VÉGEREDMÉNY: 0-2