-

Szerdai mix tippek

0 megjegyzés

A szerdai napon sem maradunk tippek nélkül, angol alsó ligák, angol kupa, BL és Copa Libertadores a menün. Fogadjunk hát.




Telford - Gateshead 2 - 2.50
A Premier 17.-ik helyén a Gateshead 40 ponttal, de két nyert meccsel maga mögött. Pont egy hete 2-0-ra verték az általam istenített második helyen álló Kidderminster-t. Így nem lesz túl nagy falat a Telford a 24.-ik helyről, aki November végén nyert utoljára a bajnokságban. 
VÉGEREDMÉNY 0-0




Altrincham - Solihull x - 3.60
Mindkét csapat inkább a nála lejjebb lévőket szokta verni. Így az Altrincham-nek lenne nagyobb esélye, hisz ők a 6.-ikak, a Solhull a 10.-ik helyen. Azonban a Solihull-ban van annyi, hogy lehozza ezt a meccset egy iksszel.
VÉGEREDMÉNY 2-1




Blackburn - Millwall 1 - 2.15
A Millwall-nak nem jöttek az eredmények a bajnokságban az utóbbi fordulókban, míg a Blackburn csak 1 ponttal jobb. Ám ez itt az FA kupa, tehát más a felállás. A Blackburn számára nagyon fontos a kupában való továbbjutás, ezért apait-anyait beleadva nyer az idegenben nem jól játszó Millwall ellen.
VÉGEREDMÉNY 0-1




Barcelona SC - Toluca 2 - 4.75
Az ecuadori Barcelona SC a csoport utolsó helyén, egy szerény 2 ponttal 3 meccs után, második a most idegenben kezdő mexikói Toluca 4 ponttal. Az első meccsen 1-1-es döntetlen lett a vége, ám most jobb formában a mexikóiak és idegenben nyerni tudnak.
VÉGEREDMÉNY 0-0

Lara - Olimpia Asuncion x - 3.20
Mindkét csapat egyenlő pontszámmal, 4-el rendelkezik, tehát már mind a három lehetőség volt a 3 meccs alatt. Az első meccsük egymás ellen egy izgalmas 2-2 volt, akárcsak most, megint egy küzdelmes sok gólos döntetlen lesz, így mindketten a helyükön maradnak. 
VÉGEREDMÉNY 1-5




Bayern München - Arsenal x - 5.00
Szinte már az első mérkőzésen eldőlt, hogy a Bayern tovább megy, idegenben verte az Arsenal-t 3-1-re. Az Arsenal annyira van most rossz formában, mint a Bayern jó formában. Ám ezen a meccsen mindent belead az az Arsenal, akinek már úszott a bajnokság is régóta, de egy döntetlennél tovább nem jutnak, ami harmat kevés. 
VÉGEREDMÉNY 0-2

Malaga - FC Porto x - 3.40
A Porto 1-0-ra nyert otthon az első találkozón, ahol a Malaga nem volt nagy ellenfél, legyünk őszinték. Most visszavághatnának a spanyolok, de nem telik az erejükből. A bajnokságra összpontosítanak inkább, ahol a 4.-ik helyen állnak és a dobogó a cél. A Porto beáll szinte 10 emberrel védekezni, ezért még gólt sem láthatunk ezúttal. 
VÉGEREDMÉNY 2-0