-

Tipp a keddi Bajnokok Ligája meccsekre

0 megjegyzés
A keddi napon két BL meccs lesz, nézzük mikre számíthatunk ezúttal.





Arsenal - Bayern München 2 - 2.00
A Bayern formáját tekintve sima meccs, de ehhez van néhány szava az Arsenal-nak is, akik kezdenek focizni lassan a Premier League-ben. Utoljára 2005-ben találkoztak, ugyanígy a BL-ben, akkor 1-0 lett a vége. Most aligha lesz angol győzelem. A münchenieknek elég lenne egy döntetlen is és akkor a visszavágón igazán odatennék magukat a hazai szurkolók előtt, de ennél nagyobb presztízzsel rendelkezik ez a gárda. Végeredménytipp: 1-2
VÉGEREDMÉNY: 1-3



FC Porto - Malaga x - 3.60
Az idegenben kezdő Malaga a 4.-ik a spanyol bajnokságban, kicsit ingadozó a teljesítménye, de ha hozza a gyors spanyol technikát, akkor az elég lenne a portói gárda ellen. Mondjuk ebbe nekik is lenne beleszólásuk. A Porto vezeti a portugál bajnokságot, bár egyezik a pontjuk a Benficával. A legutóbbi BL meccsükön kikaptak a Paris-tól 2-1-re. Harcos, küzdős déli focit várhatunk, szerintem döntetlennel. Végeredménytipp: 1-1
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Angol-nap - tippek az Npower ligákra

0 megjegyzés
Folytatásképpen egy picivel iramosabb, látványosabb angol focival. Az Npower Championship és a lejjebb szereplő bajnokságok tippjei:





Barnsley - Wolves 1 - 2.38
A bajnokság 22.-ik helyezettje fogadja a 21.-ket. A Barnsley egyel kevesebb meccset játszott a Wolves-nál és egyel kevesebb pontja van. Tehát fontos hazai győzelemmel kell, hogy távozzanak pályáról.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Birmingham - Sheffield Wed x - 3.40
Ez egy nagy harc, hisz fontos pontokat kell bezsebelni mindkét csapatnak. A Birmingham otthoni teljesítménye hagy maga után kívánni valót, de egy döntetlenre jók lesznek, ami a Sheffieldnek is elég.
VÉGEREDMÉNY: 0-0



Burnley - Middlesbrough 1 - 2.05
Nem is meglepő, hogy alacsonyabb a szorzó a hazai, 10.-ik helyen álló Burnley-ra, mert a Middlesbrough teljesítménye mostanság elég gyér. 6.-ik helyen állnak még, de így nem sokáig, sok a vesztes meccs az utóbbi időben; 10-ből 6 meccsen távoztak 0 ponttal.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Cardiff - Brighton 1 - 2.00
A Cardiff még mindig a tabella élén, toronymagasan vezet, nem lehet onnan kirobbantani, utoljára decemberben vesztett bajnoki meccset. Bár kemény, harcos csapat a Brighton, most nem lesz elég. Egy gólos hazai győzelem.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Derby - Bolton x - 3.60
Bogdán csapata, a Bolton 16.-ik helyen, idegenben kezdenek ma a 9.-ik Derby ellen. Nehéz meccs ez számukra, és csak egy gól nélküli döntetlenig jutnak. De Ez Ádámra nézve több, mint pozitív. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Hull City - Blackburn 1 - 2.10
A Hull nem az a csapat, aki csak úgy elajándékoz egy hazai meccset. Bár a Blackburn idegenben is jól teljesít, a maga 44 pontjával nem elég az a foci amit ma is nyújtani fognak. A Hull egyébként második, 59 ponttal, a Cardiff mögött, aki 67 pontos.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Ipswich - Watford 2 - 2.50
Bátor az, aki azt mondja, hogy az Ipswich-nek van keresnivalója a ma esti mérkőzésen Watford ellen. A 18.-ik helyen stagnálnak az ipswich-iek, míg a Watford stabil harmadik a bajnokságban.
VÉGEREDMÉNY: 0-2





Tranmere - Swindon 2 - 2.25
A Tranmere az a csapat, aki legkevésbé szimpatikus számomra, vezették a bajnokságot sokáig, igaz nagyon közel; 2 pontra van az első hely most is, ők az 5.-ikek épp. Utóbbi 10 meccsük alapján ítélve 50%-osok. A Swindon viszont idegenben is eredményesek, utoljára tavaly Novemberben kaptak ki. 
VÉGEREDMÉNY: 1-3





Bristol Rovers - Rotherham 1 - 3.10
A bristol-iak a 18.-ik helyen, úgy hogy utóbbi 6 meccsükön 2 pontot veszítettek csupán. A 6.-ik Rotherham az esélyesebb csapat sokak szerint. Nagy lesz a küzdelem, de a hazai csapat ezt ismét behúzza.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Wimbledon - Northampton 2 - 2.40
Az utolsó helyezet Wimbledon fogadja a hetedik Northampton-t. VOlt két buta vesztes meccse a Northampton-nak, de általában jól összpontosítanak és most is idegenbeli győzelemmel távoznak.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Angol-nap - tippek a Blue Square Premier és Blue Square South-ra

0 megjegyzés
Egy igazi angol-nap újra. Szeretjük, mivel az angol alsóbb bajnokságban remek szorzók vannak mindig. Lesznek megint kiemelkedő meccsek, ez legyen felkészülő, a hamarosan induló NB1-re.





Barrow - Woking 2 - 2.30
A Woking belecsúszott az utóbbi meccsén egy vereségbe a Newport ellen, ami megtörte a jó szériájukat. A Barrow-nak pedig nem is volt ilyen. Szerintem egy tiszta és egyértelmű 0-2
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Braintree - Grimsby 2 - 2.10
Jelenleg a Grimsby vezeti a Blue Square Premier-t, de átvehetik tőle a stafétabotot már ezen a fordulón, 3 csapat is a nyakában. A 19.-ik helyezet otthonába látogatnak, nem hiszem hogy gond lesz. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Ebbsfleet - Hereford 2 - 2.50
Döntetlen szagú meccs, de én mégis idegenbeli győzelmet ajánlok. Az Ebbsfleet az utolsó, kieső helyen, a Hereford a 11.-ik, bár hullámzó teljesítménnyel. Utoljára tavaly Novemberben találkoztak ugyanebben a felállásban, akkor 0-1 lett. Legyen ez ma is.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Forest Green - Kidderminster x - 3.40
Jól fizetne egy 2-es, de szerintem nem elég a Kidderminster jelenlegi formája az idegenbeli győzelemhez. A Forest Green a harmadik, a Kidder-iek pedig az ötödik helyen, 3 pont választja el őket egymástól. 4 gólos, harcos iksz.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Macclesfield - Luton 1 - 2.40
HARC! A 7.-ik helyen álló Maccles fogadja a 8.-ik helyezet Luton-t, 3 ponttal van több a Maccles-nek. Veretlenek 5 meccse és pont ez ad nekik elég önbizalmat, hogy ma is nyerjenek a reptériek ellen.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Nuneaton - Alfreton 2 - 2.60
A Nuneaton kezd picikét feljebb kerülni a tabellában, próbálkoznak és ez néha be is jön. Ma viszont veri őket a jobb csapat.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Stockport - Tamworth x - 3.50
A 14.-ik fogadja a 15.-iket. Utóbbi meccsük, mindkettőjüknek döntetlen lett, most is ezt jóslom. Túl egyenlő a játékuk. Gól nélkül távoznak.
VÉGEREDMÉNY: 0-1




Eastbourne - Bath City 2 - 2.50
Én hiszek egy idegenbeli Bath győzelemben. Vane z olyan jó csapat, bár a 12.-ik helyen, de megtudják verni a 19.-ik helyen álló Eastbourne-t.

Hayes & Yeading - Bromley 1 - 2.25
A Hayes utóbbi teljesítményét tekintve nem gondolnám, hogy képesek akárcsak gólt lőni, de ahogy tavaszodik, ők is ébredeznek és ezzel a meccsel elindul valami. Azt a Bromley-t verik, akik a 18.-ik helyen állnak.