-

Copa Libertadores és CONCANAF péntekre

0 megjegyzés

Végre itt a péntek és végre jönnek a hétvégi bajnokságok, ám előtte álljon itt 3 olyan tipp, amiket érdmes kötésben megtenni. Dél-amerikai Copa Libertadores és az Észak- és közép-amerikai: CONCACAF Bajnokok Ligája:




Atletico-MG - The Strongest 1 - 1.17
A csoportját vezeti az Atletico, 2 meccs után és mindezalatt hetet lőtt. A Strongest-ről annyi mondható el, hogy 3 pontja van egyszer győzött, egyszer szenvedett vereséget, természetesen idegenben, ahogy ez itt a Libertadores-ben megszokott. A brazilok teljes fölényben, több góllal verik a bolíviai The Strongest-et.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Boca Juniors - Club Nacional 1 - 1.65
Két meccs után vezeti a tabellát a Club Nacional, 4 ponttal, a Boca csak 3 pontos, mert kikapott idegenben a Toluca-tól. Most azonban, hazai környezetben nem vétenek hibát és átvehetik az első helyet. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1




Herediano - Los Angeles 2 - 2.38
Érdekes párosítás, a Los Angeles látogat a costa rica-i Herediano-hoz, akik a bajnokságukban a középmezőnyben állnak, míg az amerikai csapat habár csak egy meccs után, de vezetik a saját bajnokságukat. Idegenben sem lesz gond a győzelem, bár már Beckham nélkül, de sima lesz a vendég fölény.
VÉGEREDMÉNY: 0-0