-

Beharangozó az esti Napoli meccsre

0 megjegyzés

Azt már tudjuk, hogy Kassai Viktor vezeti Plzen-Napoli Európa Liga meccset ma este. De mi másra számíthatunk még ezen a meccsen? Tud-e 4 góllal győzni a Napoli és úgy tovább jutni?

Az biztos, hogy a szlovák Marek Hamsik kihagyja a ma esti Plzen ellenni meccset, mert lebetegedett. Nem is indult el a csapatával szerda este Prágába, mivel valamilyen vírust kapott és nem szeretné a még egészséges társait megfertőzni. 
A sokk amit a nápolyi San Paolo stadionban kapott előző héten a csapat, 3 gólos előnyben tartja a Plzen-t, köszönhetően Vladimir Darida-nak, Frantisek Rajtoral-nak és Stanislav Tecl-nek, akik a gólok lőtték.
A kezdőcsapat oszlopós tagjai Morgan De Sanctis, Hugo Campagnaro, Paolo Cannavaro és Lorenzo Insigne mind útra keltek a csapattal Csehországba, Edinson Cavani-val egyetemben. Remélhetőleg játszani is fognak, nem úgy mint az első meccsen.
Egyébként Hamsik-ot kirabolták a hét elején, a felfegyverkezett támadók betörték autójának ablakát és a Rolex óráját vitték magukkal. A 25 éves játékos nem sérült meg.
Tippem erre a meccsre és az összes többi mai Európa Liga meccsre itt, végeredményekkel karon öltve.

Tippek az Európa Liga meccsekre

0 megjegyzés

Ismét itt az Európa Liga is, az előző heti visszavágókkal. Sok jó szorzó, izgalmas meccsek, hol egyértelmű lutri foci.




Kazan - Atletico Madrid 2 - 2.88
Az első meccsen 2-0-ra nyert a Kazan az Atletico otthonában, ami kicsit meglepő volt, de ha mélyebben belegondolunk talán mégsem. A madridiak nyerték ugye tavaly az Európa Ligát, a bajnokságra szeretnének most koncentrálni, az fontosabb és még van esélyük. A Kazan viszont otthon nagyon rosszul játszik, de akarnak és itt az a fontos. Tippem a végeredményre: 1-2, tehát a Kazan megy tovább.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

CFR Cluj - Inter x - 3.40
A kolozsvári csapat Milánóban 2-0-ra kapott ki, azóta az Inter a bajnokságban kikapott meglepő módon 4-1-re a Fiorentina otthonában  Az Internek kell a nemzetközi szereplés, tovább akarnak jutni, egy döntetlen elég is lesz. Végeredménytipp: 1-1
VÉGEREDMÉNY: 0-3

Dnipro - Basel 1 - 1.70
Az első meccs a Basel-é volt, 2-0-ra behúzták, otthon a Dnipro viszont elég eredményes, bár barátságos meccsen kikapott a Szpartak Moszkvától a hétvégén. Érzésem szerint nyernek, de nem tudnak tovább jutni. Végeredménytipp: 2-1
VÉGEREDMÉNY: 1-1
  
Genk - VfB Stuttgart x - 3.60
Stuttgartban egy döntetlen lett a meccs vége, 1-1. Azaz érzésem, hogy annyira egyenlő a két gárda, hogy nem tudják egymást legyőzni a rendes játékidőben ezúttal sem. Egy újabb döntetlen lesz és majd a hosszabbításban  vagy azután, büntetőkkel megy tovább a Stuttgart. Végeredménytipp: 1-1
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Lazio - Mönchengladbach 1 - 2.05
Az első meccsen gólzápor volt Németországban, egy hat gólos döntetlennel zártak a csapatok. Otthon a Lazio eredményesebb, mint a Mönchengladbach idegenben, persze ha csak a puszta statisztikákat nézzük. Most nem lesz sok gól de győz otthon a Lazio. Végeredménytipp: 1-0
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Lyon - Tottenham x - 3.40
A Tottenham otthon 2-1-re nyert az első meccsen, Bale 92.percben szerzett góljával. Most sajnos nem lesznek ilyen szerencsések a fővárosiak és csak egy döntetlennel távoznak Franciaországból, de ez továbbjutást ér! természetesen Bale betalál megint. Végeredménytipp: 2-2
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Metalist Kharkiv - Newcastle 1 - 1.85
Az angol csapat nagyon rossz szezont kezdett, a 16.-ik helyen éppen, igaz a Chelsea-t megverték. Az előző héten Angliában 0-0 lett a meccs, most viszont felébrednek az Ukránok és sima győzelemmel tovább lépnek. Végeredménytipp: 2-0
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Benfica - Leverkusen 1 - 1.95
Az, hogy az első meccsen 1-0-ra nyert a Benfica nem meglepő. Inkább csak az, hogy csupán egy gólt lőttek. Otthon bizonyíthatnak a portugálok és fognak is, most több góllal nyernek és lépnek tovább. Végeredménytipp: 3-1
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Bordeaux - Dinamo Kijev 2 - 3.40
Az előző heti döntetlen után a kijeviek mindent megtesznek a győzelem érdekében, harcolnak majd, kúsznak-másznak és nyernek.
Végeredménytipp: 0-1 
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Chelsea - Sparta Praha 1 - 1.36
A csupán 1-0-ás idegenbeli angol győzelem kevésnek bizonyul, de otthon ma este bemutathatják milyen az igazi Chelsea, ha már ez a Premier League-ben nem megy. Több góllal verik a prágaiakat. Végeredménytipp: 3-0
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Fenerbahce - BATE 1 - 1.62
Egy unalmas 0-0 volt az előző heti meccs vége. Otthon a török brigád jobban fog teljesíteni.
Végeredménytipp: 1-0
VÉGEREDMÉNY: 1-0

HSV Hannover - Anzsi x - 3.60
Az Anzsi az első meccsen szinte továbbjuttatta magát, hisz a 3-1 magáért beszél. A hannoveri csapat nem elég erős az orosz csapat legyőzéséhez, de egy döntetlenre éppen elég. 
Végeredménytipp: 0-0
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Liverpool - Zenit Szentpétervár 1 - 1.67
Az odavágók egyik legnagyobb meglepetése, hogy 2-0-ra verte a Liverpoolt a Zenit. Az tény, hogy otthon a Liverpool szeret sokat lőni  de tud-e eleget a győzelemhez és a továbbjutáshoz? Amúgy a hétvégi fordulóban otthon 5-0-ra verte a Swansea-t.
Végeredménytipp: 3-0
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Olympiakos - Levante 2 - 5.00
Egy olyan sima Levante győzelem után, ami amúgy 3-0 volt, nincs nehéz dolga idegenben már a Levanténak, de akkor is úgy gondolom, magas szorzó ide vagy oda, megint nyernek.
Végeredménytipp: 1-2
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Plzen - Napoli 2 - 3.30
Elképesztő fájdalmas vereséget kapott a Napoli, ráadásul otthon, a Plzen-től, 3-0 volt az első meccs. Óriási szívfájdalmam volt. Most győznek, de nem tudnak sajnos tovább menni a nápolyiak, inkább a bajnokságra koncentrálnak. 
Végeredménytipp: 0-2
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Steaua Bukarest - Ajax x - 3.40
Az Ajax otthon 2-0-ra verte a románokat, ami nem rossz, de kérdés, hogy elég-e a továbbjutáshoz. A Steaua Bukarest nem elég itt az Európa ligában épp csak továbbjutott. Ezzel a teljesítménnyel nem mehet tovább. 
Végeredménytipp: 1-1
VÉGEREDMÉNY: 2-0 Büntetők után nyert a Bukarest