-

Újdonságok szombatra

0 megjegyzés

Kisebb változások lesznek a blogon a tippekkel kapcsolatban. Úgy döntöttem inkább visszaveszek a mennyiségből és a minőségre fektetem a hangsúlyt; tehát inkább napi 2-3 meccsre adok tippeket, de konkrét magyarázattal és statisztikákkal alátámasztva. Akkor a szombati nappal kezdve így indul:




Syrianska - Östers
Több, mint 2 gól - 2.30
VÉGEREDMÉNY: 0-1
Az Östers a svéd másodosztály, a Superettan bajnoka volt tavaly, így jutott fel az Allsvenskan-ba, bár az utolsó 4 fordulóban nem is tudott nyerni. Ami azóta is folytatódott az első osztályban; két forduló után 2 pontja van. Bár az utóbbi fordulóban nem akárki ellen játszottak 1-1-et, mint a Helsingborg ellen, az utolsó előtti percben jött az egyenlítő gól egyébként. A Syrianska-ról annyit éppen csak elkerülte a kiesést a tavalyi bajnokságban, 13.-ikként maradtak bent, eddig két meccs után egy pontjuk van. Ezen a meccsen egy sok gólos döntetlent vagy egy hazai nyereséget várok, de mindenesetre a több mint 2 gól elég jó tippnek bizonyul. Igaz, a Syrianska még nem lőtt gólt az idei bajnokságban, de pont ezért most a friss Östers ellen bizonyítani akarnak. 


Syrianska





Yokahama F Marinos - Kawasaki
1 - 1.91 vagy Több, mint 2 gól - 1.80
VÉGEREDMÉNY: 2-1
Elég jó szorzó a hazai győzelemre, hisz a Yokahama 5 meccsből eddig mindet hozta, elég magabiztosak. A vendég Kawasaki jelenleg a 15.-ik helyen össz-vissz 3 ponttal, tehát 3 döntetlent és 2 vereséget szenvedtek eddig. A Nabisco kupában nyert egyébként a Kawasaki az Iwata ellen aki ott a tabellát vezeti, de az mondjuk más tészta. Tehát hazai pályán a Yokohama nem fog hibázni, de ha mégis a tuti biztosra akarunk menni, akkor ott van még a több, mint 2 gólos opció, ami azért is jöhet be, mert a Yokahama erőteljes támadó játékot játszik és ha esetleg kapnak egy gólt a Kawasaki-tól, ők azt háromszorosan adják vissza, de ha csak fordítanak már az is elég a győzelemhez.

Marinos




Bristol City - Bolton
2 - 2.50 vagy Félidő x - 2.20
VÉGEREDMÉNY: 1-2
A hazai csapat, Bristol nem túl rózsásan egészen az utolsó helyig, a 24.-ikig csúszott a folyamatos hibái miatt, ahonnan már nem sok esélye van elkerülni a kiesést, mert már csak 5 forduló van hátra és 7 pontra van tőlük a 22 és 23.-ik csapat is. Főleg, hogy most az ellenfél a Bolton, ahol idegenben vannak gondok, leginkább az otthoni pályát szeretik a statisztikák alapján. A 8.-ik helyről várják ezt a meccset, és egy győzelemmel akár az ötödik helyig ugorhatnak, ha minden úgy alakul ahogy ők akarják. Bogdán Ádám magabiztossága megoldhatja a gólmentességet a Bolton számára, ám nem biztos, hogy most ő lesz a kapuőr. Kemény meccs lesz, de jobb csapat és jobb játékos állománnyal rendelkezik a Bolton, a győzelmet hazaviszik Bristol-ból. Mivel nagy lesz a harc, inkább a második félidő közepe-vége felé várhatunk gólt/gólokat, tehát egy félidő döntetlen tipp is megfogadható. 


Ádám Bogdán