-

Csütörtöki Európa Liga visszavágók

0 megjegyzés

Csütörtökön az Európa Liga visszavágóijaival folytatódik az izgalom. Lesz minden ami szem-szájnak ingere, izgalmas hosszabbításra váró meccsek, magas szorzók stb.




Kazan - Levante 1 - 1.75
Az első meccs egy 0-0-ás döntetlennel lett vége, ami nagy csalódás a spanyol csapat számára, hisz mindenki győzelmet várt. Azóta a bajnokságban szintén egy 0-0 játszott a spanyol csapat, míg a Kazan a nagy nevű és szintén Európa Ligás Zenit Pétervárt fektette két-vállra egy 1-0-ás győzelemmel. Ezúttal ismét a hazaiak lesznek fölényben és 1-0-ra verik a Levant-et, aki búcsúzik idén az EL-ből.
Rendes játékidő EREDMÉNY: 0-0 VÉGEREDMÉNY: 2-0

Zenit Szentpétervár - Basel 1 - 1.44
Fentebb már említettem a Szentpétervárt, kikapott ugyebár a hétvégén a Kazantól az orosz bajnokságban. Ezen az első meccsen Svájcban 2-0 arányban nyert a Basel, ezzel nagy előnyre tett szert a továbbjutás érdekében, ráadásul vasárnap a Young Boys-t ütötte ki 3-0-ra. A Zenit tehát nem jó formában, ennek ellenére nyeri ezt a meccset 2-1-re, de ez édes kevés egy továbbjutáshoz.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Inter - Tottenham x - 3.40
A legnagyobb örömömre 3-0-ra nyerte az első meccset a Spurs, azóta volt egy bajnokija, ahol kikapott egy szerencsés Liverpool-tól 3-2-re. A továbbjutás szinte 100% itt, de a meccs végeredménye nem tükrözi a tudásukat csütörtökön. A vége egy igazságtalan döntetlen lesz, 1-1.
Rendes játékidő EREDMÉNY: 3-0 VÉGEREDMÉNY: 4-1

Bordeaux - Benfica 2 - 2.40
A Benfica nagyon jó formában, a hétvégén 5-0-ra ütötte ki a Gil Vincent-et, az előző meccsükön pedig 1-0-ra a Bordeaux-t. A franciák kevesek lesznek egy esetleges győzelemhez, sőt a gólszerzéshez se igen jutnak el ezen a meccsen. A tippem 0-2.
VÉGEREDMÉNY: 2-3

Chelsea - Steaua Bukarest 1 - 1.33
A meglepetések meglepetése volt az első meccsük egymással, 1-0-ra nyertek a románok akkor. Most azonban feltámadhat a Chelsea , aki az FA kupában játszott egy nagy meccsen 2-2-t a Manchester United otthonában. Ezen a meccsen is sikerül nekik a csoda, 0-1-ről győznek 2-1-re, de ez az idegenbeli gól miatt kevés a továbbjutáshoz, és kiesik a londoni gárda.
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Fenerbahce - Plzen 1 - 1.83
A Napoli verő Plzen kikapott a törököktől 1-0-ra Csehországban, így nehéz dolguk lesz Törökországban. A Fener nem ad ingyen semmit, így sima lesz a meccs, nagy török fölényben. 3-1.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Lazio - VfB Stuttgart 2 - 3.50
Nem kis meglepetés volt, hogy idegenben 2-0-ra nyert a Lazio Németországban. Ezután egy otthoni bajnokit buktak 2-0-ra a Fiorentina ellen. A Stuttgart meg már régóta nem találja magát, de ez főleg igaz a Bundesligára. Most nyerni fognak de nem elég ez a nyereség ilyen arányban. 2-3.
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Newcastle - Anzsi 2 - 2.88
Egy elég unalmas meccsen 0-0 lett az első találkájuk. Egyik csapat sincsen jó formában és csupán a szerencsével sikerül az oroszoknak betalálni, és ez az egy találat dönti el a továbbjutást számukra. Az angoloknak nem sok közük lesz ehhez a meccshez. 0-1.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Észak- és dél-amerikai Bajnokok Ligája tippek

0 megjegyzés

Copa Libertadores és CONCANAF azaz labdarúgás Amerikából, ez lesz a palettán többek között a csütörtöki napon.




The Strongest - Atletico-MG x - 3.40
Az Atletico veretlenül és 100%-osan az első helyezett a csoportjában. Az első meccsükön 2-1-re kapott ki a Strongest, aki egyébként a harmadik helyen 2 vereség és egy győzelem után. Ezúttal nem tud nyerni a  brazil Atletico, csak egy döntetlen születik.
VÉGEREDMÉNY 1-2

Club Nacional - Boca Juniors 1 - 2.25
Az uruguay-i hazai csapat első helyen, harmadik a Boca Juniors a csoportban három meccs után 3 pont csupán. Csupa hármas tehát, pont ennyit fog kapni most a Boca is.




Santos Laguna - Houston 1 - 1.36
Az első meccsükön a Houston nyert a hazájában 1-0-ra, ám a mexikóiak otthon erősek igazán. Amit most be is mutathatnak és két gólos győzelem esetén tovább is juthatnak.
VÉGEREDMÉNY 3-0

Los Angeles - Herediano 1 - 1.36
Egy gyenge 0-0-ás meccs után most Los Angeles-ben újra próbálkozhat a costa rica-i csapat. Ám otthon az amerikaiak már nem engednek és fölényes győzelemmel jutnak tovább. 
VÉGEREDMÉNY 4-1