-

Npower Ligák szombatra

0 megjegyzés

Npower Ligák kilátásban sok jó meccsel, kedvezőbb időkörülményekkel, de sok esővel:




Barnet - Morecambe x - 3.40
A hazai Barnet a 21.-ik helyen éppen felfelé törekedvén, igaz kikaptak a 23.-ik Plymouth-tól előző szombaton. A Morecambe a 11.-ik helyről várja, hogy feljebb kerülhessen , egészen a 8.-ik helyig ha nyerni tud. Sajnos nem úgy fest, hogy ma ez nekik összejön. Csak az iksz marad.
VÉGEREDMÉNY: 4-1

Burton - Cheltenham 1 - 2.38
A Bristol Rovers-től kaptott ki a Burton szombaton, nem kis meglepetésre. A napi kérdés, hogy tud-e javítani és otthon verni tudja-e a Chetlenham-et, akik a 3.-ik helyen állnak. Amennyiben a válasz igen, helyet cserének. Tehát nagy meccs lesz. Szerintem hazai győzelem várható. 1-0
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Chesterfield - Bristol Rovers 2 - 3.40
A bristol-iak két meccs alatt 5-öt lőttek és egyet sem kaptak, persze mindezt otthon. A Chesterfield nagyon kevés gólt kapott eddig, a második a bajnokságban a maga 36 góljával, viszont nem is lő túl sokat, 41-nél jár. Ezen a meccsen az fog történni, amit a Bristol akar. Idegenben is győznek.  
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Fleetwood - Exeter 2 - 3.20
A már fentebb említett Bristol-tól kapott ki Exetert az előző fordulóban, akik ennek köszönhetően nem a 3.-ik, hanem a 6.-ik helyen állnak épp. Most ismét idegenben a Fleetwood ellen, aki a 9.-ik és 4 meccs óta nem nyert. Az Exeternek nagyon kellenek a pontok és mindent belead, hogy meg is legyen a 3 pont. 
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Port Vale - Southend x - 3.50
Ha a Port Vale nem bohóckodja el az utóbbi 5 meccsét, már torony magasan vezetné a bajnokságot. Azonban most második helyen és a Southend a vendég a 8.-ik helyről, náluk szintén nagyobb volt a remény, mint ahogyan teljesítenek. Igazságos döntetlen.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Rochdale - Wycombe 2 - 3.25
Utóbbi két meccsét elvesztette a Rochdale, így a 17.-ikek, a Wycombe pedig nyert utóbbi két meccsén, és pont ezzel a 6 ponttal jobbak, a 13.-ikak. Most is ez a kis extra fog hiányozni a Richdale-ből, de a Wycombe majd pótolja helyettük is. 
VÉGEREDMÉNY: 4-1

Torquay - Oxford Utd 2 - 2.63
A hazai csapat nem nyert Január vége óta, sőt, otthon utoljára December elején sikerült nyerni. Ugyanakkor az Oxfrod verte egymásutáni fordulókban az első és a második helyezettet is. Ez egy sima meccs az Oxfordnak. 
VÉGEREDMÉNY: 1-3

Wimbledon - York 1 - 2.40
Wimbledon-ban változatlan a helyzet, még mindig az utolsó helyen, és egy győzelem igazi megváltás lenne, hiszen akkor akár 5 helyet is léphetnének. A York idén Január elsején nyert először és utoljára, azóta szenvedés minden meccs. Most újra kikapnak. 
VÉGEREDMÉNY: 3-2




Bournemouth - Doncaster 2 - 4.20
A Doncaster a tabella élén, egyelőre és egy ponttal teszi mindezt. Ha az előző fordulóban nem kap ki 3-0-ra, akkor már előrébb járna, most viszont nincs mese muszáj nyerni, mert a nyakukban a Sheffield. A Bournemouth már 4 meccse csak kikap, tehát a feladat adott.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Colchester - Crewe 1 - 2.50
A hazai csapat 19.-ik, a Crewe 14.-ik helyen. A Colchester mondhatja azt el magáról, hogy verte a Yeovil-t, ami nem kis teljesítmény. A Crewe már hetek óta nem találja magát, és nem a Colchester otthonában fog magához térni, az is biztos.
VÉGEREDMÉNY: 1-2


Crawley - Notts County x - 3.40
Ez egy rangadó, a 13.-ik Crawley fogadja a 10.-ik Notts-ot. Mindkét csapatnak van sok győzelme és döntetlenje is, sőt a Notts-nak van a legtöbb iksz mérkőzése a bajnokságban. 36 meccs alatt 14. Most sem lesz ez másképp. 
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Hartlepool - Yeovil 2 - 2.30
Nem hiszem, hogy túl sok mindent hozzá kéne fűzni a dologhoz, a Yeovil győzni fog, nincs az az Isten, hogy ne tegye, muszáj pontokat szereznie  hogy a dobogón legyen. Ha nyer, könnyen lehet a második is akár. Idegenben pedig nyer a 22.-ik ellen.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Carlisle - Brentford 2 - 2.05
Akárcsak más csapatok, a Brentford is egy meglepő vereségbe futott bele az előző fordulóban, így csak az 5.-ik. A Carilse fogadja, aki a 16.-ik, de nem tudtak meccset nyerni 6 forduló óta. Nagyon fontos a győzelem a Brentford számára, a Yeovil-lal fej-fej mellett léphetnek a dobogó közelébe. 
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Scunthorpe - Coventry 2 - 2.45
A Coventry-ről már írtam, hogy az idegenbeli teljesítménye kiemelkedő. Most a Scunthorpe otthonában nyerhetnek nagy eséllyel, hisz a 20.-ik helyen áll a hazai csapat, a Coventry a 9.-ik.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Sheffield Utd - Milton Keynes x - 3.40
A vendég Milton Keynes 4 döntetlen után verte 3-0-ra az első Doncaster-t, így 12.-ikek és csak törnek fel. A Sheffield a második helyen, magabiztosan és stabilan. nagyon jó meccsnek ígérkezik, és ami ilyenkor szokott lenni, óvatosak lesznek a csapatok, ezért döntetlenig jutnak csak.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Shrewsbury - Leyton Orient 2 - 2.88
A Leyton-nak voltak szebb napjai, most a sok döntetlenjével, a 11.-ikek és aligha tudnak lépni ilyen teljesítménnyel. A Shrewsbury a 18.-ik, sok egyértelmű meccset sem hozott, ahogyan ezt sem fogja. 
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Tranmere - Oldham 1 - 2.25
A Tranmere két hónapja nem nyert otthon, pedig volt 4 meccse. 6.-ikok és ha most nem szedik össze magukat nagyon hamar lecsúsznak a 10.-ik helyig. Az Oldham a 21.-ik, de kevés lesz ehhez a harchoz. Ha a Tranmere hozza régi jó formáját, ez egy sima győzelem.   
VÉGEREDMÉNY: 1-0



Birmingham - Derby 1 - 2.63
A Championship 18.-ik helyén a Brimingham, aki alig fog a Premier League-be feljutni idén, de a vendég Derby a 12.-ik helyével sem. Ha Birmingham túl tud járni ezúttal a Derby védők eszén akkor nyert ügyük van. A Derby idegenben nem támad ki.
VÉGEREDMÉNY: 3-1

Bolton - Brighton x - 3.50
Azt hétről hétre látjuk, hogy a Bolton elkezdett nyerni és Bogdán Ádám is egyre magabiztosabb a kapuban, de a Brighton ellen van-e keresnivalójuk? 6.-ik a Brighton, a Bolton 9.-ik, de csak 5 pont köztük a különbség. Úgy érzem egy erős iksszel mindkét csapat elégedett lesz.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Bristol City - Middlesbrough 2 - 2.75
Kieső helyről próbálkozik a Bristol, a hullámzó Middlesbrough a vendége ezúttal  Azért a Middlesbrough van annyira jó csapat, hogy ilyenkor összeszedi magát és a fontos 3 pontot beszedi.
VÉGEREDMÉNY: 2-0

Crystal Palace - Leeds 1 - 1.91
A Championship-ben az egyik legnagyobb meccs a fordulóban. A hazaiak a 4.-ik, a Leeds a 10.-ik helyen. A Crystal Palace aligha fog egy ekkora meccset kiengedni a kezei közül, annak ellenére, hogy sokáig lesz döntetlen. A végén mégis tudnak nyerni. 
VÉGEREDMÉNY: 2-2

Huddersfield - Charlton 1 - 2.40
Egyenlő pontszámmal, egyenlő statisztikákkal áll ez a két csapat egymással szemben ezúttal. Az szól a hazaiak érdekében, hogy otthon erősebbek, mint a Charlton idegenben, ha a csupa statisztikára hagyatkozunk, nem biztos, hogy most nagyon mellé lövünk.
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Peterborough - Ipswich x - 3.40
23.-ik a a Peterborough, 19.-ik az Ipswich. Bár a vendégek verték a Leicester-t ez most kevés lesz idegenben és hasonló eredmény születik, mint Novemberben egymás ellen, akkor 1-1 lett.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Blue Square ligák szombat délutánra

0 megjegyzés

A szombat 16.00 azt jelenti  hogy indul az összes Blue Square bajnokság. Most ömlesztve nézzük mind a 3 bajnokságból válogatott tippjeimet:




Dorchester - Boreham Wood x - 3.40
Amikor ez a két csapat játszik egymás ellen, mindig szoros lesz a végeredmény. Jelenlegi állás szerint a Dorchester a 8.-ik, 5.-ik a Boreham Wood. A Dorchester utóbbi két meccsén nem tudtak nyerni és ez nagyon kellett volna a felcsatlakozáshoz. Most otthon érnek el egy döntetlent.
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Billericay - Staines Town 1 - 2.20
A 20.-ik fogadja a 19.-iket, szoros a harc, a hazai csapat nagyon küzd  hogy elkerülje a kiesést. Ahogy a teljesítményükön is látszik sokat fektetnek ebbe, szombaton is ennek egy példáját láthatjuk amikor ismét nyernek otthon. Elmaradt


Hayes & Yeading - Sutton x - 3.40
A Truro-tól való verség kicsit elszomoríthatta a a hayes-i szurkolókat, de túl nagy aggodalomra nincs ok, a Sutton csak 1 ponttal jobb helyen. Nagy esély tehát a pont szerzésre. Viszont 1-nél többet egyikük sem visz haza. 
VÉGEREDMÉNY: 0-0

Hornchurch - Bath City 2 - 2.20
A Hornchurch egyszerűen képtelen nyerni, ez nagy önbizalmat adhat a Bath-nak, aki egyébként 3 meccse nem nyertek, pedig előtte volt sok jó meccsük. Most viszont újra visszatér a nyerési széria.
VÉGEREDMÉNY: 2-1

Maidenhead - Eastleigh 1 - 2.50
Az Eastleigh tipikusan az a csapat aki otthon mindig, idegenben ritkán nyer. A Maidenhead 2 vereség után most végre otthon összeszedheti magát. Egy esetleges győzelemmel a top 10-be ugorhatnak.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

Weston - Salisbury x - 3.60
A Salisbury a második helyen, de az utóbbi 4 meccsén nem nyert, sőt 2 pontot tudott csupán hozni. Ráadásul le is vontak tőle 1 pontot. Hatodik a Weston, aki idegenben játszott az előző, Március 2.-án lejátszott meccsükön, ami 1-1 lett. Most ismét egy döntetlen lesz.
VÉGEREDMÉNY: 0-3




Harrogate - Chester 1 - 4.33
A Chester a tabella élén 85 ponttal, mögötte 16 ponttal van csak a Guiseley. Az a Harrogate fogadja, akinek 52 pontja van ugyan, de 4 meccsel kevesebbet játszott. Igenis van keresni valója a Harrogate-nek, otthon elég erősek. 
VÉGEREDMÉNY: 1-3

Corby - Stalybridge x - 3.60
Két elképesztően gyenge csapatról van itt szó, de a szorzók azért magukért beszélnek. A Stalybridge Január eleje óta nem tud kilábalni rossz formájából, képtelen nyerni. Akárcsak a Corby. Döntetlen.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Bradford PA - Altrincham 1 - 2.60
A hazai Bradford ráeszmélt, hogy nem is olyan jó középcsapatnak lenni és elkezdett nyerni, most otthon is folytathatja ezt, a 6.-ik helyen álló Altrincham ellen, aki nehéz falat lesz, de egy késői gól pont jókor jön és már nem lesz idejük egyenlíteni. Elmaradt

Oxford City - Gainsborough 2 - 2.00
Hétről hétre írom, hogy baj van Oxfordban, nem jönnek az eredmények és egyre lejjebb csúsznak. A Gainsborough azonban kevés hibával játszik mostanság és szigorúan büntet. Akárcsak szombaton. Elmaradt

Stortford - Workington 1 - 2.00
A Workington-tól levontak 4 pontot, így csak a 18.-ik, a Stortford a 16.-ik. Idegenben nem eredményesek a vendégek, tehát nagy eséllyel húzza be ezt a meccset a Stortford.
VÉGEREDMÉNY: 0-3




Grimsby - Kidderminster 2 - 3.30
Nagyon rosszkor jött a keddi vereség a Kidderminster számára, így úgy a másodikok, hogy még 2 csapattal osztoznak. Az ellenfél a Grimsby lesz az 5.-ik helyről, aki nem arról híres, hogy otthon veszít. Most azonban erre a sorra jutnak. 
VÉGEREDMÉNY: 1-3

Cambridge Utd - Woking x - 3.50
Két közép-csapat, 12.-ik fogadja a 10.-iket, ahol túl nagy harcot és meglepetést nem láthatunk, egy unalomba merülő döntetlent viszont igen.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Lincoln - Southport 2 - 2.88
A Lincoln napra pontosan egy hónapja nem nyert, tehát most itt lenne az idő. A vendég viszont a Southport, akinek lesz ebbe beleszólása, sokkal jobb helyről, a 13.-ikról várja ezt a meccset.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Tamworth - Alfreton 2 - 2.80
A keddi meccsén, az Alfreton 1-1-et játszott az első helyezett Wrexham ellen, ráadásul idegenben. Most újra idegenben és a nála 2 ponttal jobb Tamworth otthonában nyerhet ismét.
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Telford - Macclesfield 2 - 2.00
A Telford utolsó, 24.-ik, de még van kiút számára, a Macclesfield a vendég aki a 7.-ik hullámzó teljesítménnyel ugyan, de stabilan. Most muszáj nyerniük, ha még idén szeretnének a top 5-ben valamit.
VÉGEREDMÉNY: 0-2

J-League 2013, 2.-ik forduló

0 megjegyzés

A hétvége közeledtével itt az idő, hogy felkészüljünk pár tippel a bajnokságokra. A japán J-League előző héten startolt, ahol volt egy pár meglepő eredmény. Folytatódik-e így tovább? 




Albirex Niigata - Hiroshima 2 - 2.25
Mindkét csapat egy gólos vereséget szenvedett az első fordulóban, a Niigata-nak még gólt sem sikerült lőnie. Most viszont otthon lőhetnek és bizonyíthatják, hogy jobbak a Hiroshima-nál. A tavalyi bajnok vendégek azonban harcosabbak és győznek. 
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Kashima - Vegalta Sendai x - 3.40
A két egy pontos és egy gólos csapat mérkőzik most meg. Az utóbbi meccsük egy sok gólos döntetlen volt, 3-3. Most sem lesz másképp, hiszen két olyan csapat ez akik leginkább a támadó játékukra összpontosítanak. 
VÉGEREDMÉNY: 3-2


Kofu - C-Osaka 1 - 2.50
A feljutó Kofu, meglepetésre egyből első meccsén döntetlent játszott a már fentebb említett Vegalta Sendai ellen. A C-Osaka pedig első győzelmét hozta az utolsó percben szerzett gól. Úgy gondolom folytatódik a Kofu nyerési sorozata.
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Shimizu - Yokahama F Marinos 2 - 2.50
Az első meccsen a Yokahama lőtte a legtöbb gólt, négyet, és nyert 4-2-re, a Shimizu egy 2-2-es döntetlent játszott. Tehát gólerős csapatokról beszélünk. A Yokahama azonban az utóbbi időkben erőteljesebb és fölényben nyernek idegenben is.
VÉGEREDMÉNY: 0-5

Tokyo - Kashiwa 2 - 2.50
Az első meccsén a Tokyo idegenben nyert, míg a Kashiwa otthon. A Decemberben lévő  Emperors Cup-on a Kashiwa veretlenül, 100%-osan végzett. Az egyik legnagyobb bajnok esélyes csapaton nem fog ki a fővárosi csapat. Idegenbeli két gólos győzelem. 
VÉGEREDMÉNY: 3-0

Iwata - Omiya Ardija 1 - 1.91
Két egy pontos csapat eddig. Elég hasonló csapat, felváltva verték eddig egymást, és 2 pont előnnyel lett csak jobb tavaly az Iwata. A hazai előny és a statisztika mondatja velem, hogy hazai győzelem várható. 
VÉGEREDMÉNY: 0-1

Kawasaki - Oita x - 3.60
A feljutó Oita nem meglepő vereséget szenvedett első meccsén a Tokyo ellen, a Kawasaki pedig a Kashiwa-tól kapott ki. A Kawasaki játékát látván, marad bőven esélye az Oitának, de tapasztalatlanok még az első ligában és csak 0-0-ig jutnak. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1

Urawa - Nagoya 1 - 2.10
Az Urawa előző héten idegenben tudott nyerni a tavalyi bajnok Hiroshima hazájában  míg a Nagoya csipán 1 pontot hozott otthon. Az Urawa a másik bajnok esélyes latolgatásom szerint. Ami azt is jelenti, hogy otthon verik a Nagoya-t.
VÉGEREDMÉNY: 1-0

Shonan - Tosu 1 - 3.30
Eddig egyik csapatnak sem sikerült nyernie, a Tosu otthon 1 pontot tudott szerezni, a Shonan idegenben kapott ki a Yokahama ellen. A Shonan szintén egy másodosztályból feljutó csapat, akik otthon vannak olyan jók, hogy verni tudjanak egy Tosut. 
VÉGEREDMÉNY: 1-1